Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor exclusive: Μείναμε ΠΑΓΩΤΟ! Έχεις δει την αδερφή της Μαριαλένας Ρουμελιώτη; Μόνο ΕΔΩ!

Πλέον όλη η Ελλάδα γνωρίζει τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Η πρωταθλήτρια του καράτε που μπήκε στο Survivor με σκοπό να το κατακτήσει, έχει καταφέρει να τραβήξει την προσοχή του κοινού. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο κόσμος έχει στραφεί υπέρ της Μαριαλένας, αλλά και κατά της.

Το μόνο που είναι αδιαμφισβήτητο είναι η αγωνιστικότητα που δείχνει στους στίβους μάχης. Πολύ δυνατή παίκτρια, με απίστευτη ταχύτητα, που σίγουρα έχει ξεχωρίσει από την αρχή του ριάλιτι επιβίωσης. Είναι 25 χρόνων, ενώ οι σπουδές της είναι γύρω από τη γυμναστική που τόσο αγαπά, καθώς έχει φοιτήσει στα ΤΕΦΑΑ.

Έχει κάνει χρόνια πρωταθλητισμό στο καράτε, ενώ πλέον εργάζεται ως γυμνάστρια σε διάφορα γυμναστήρια. Έχει πολύ καλή σχέση με την οικογένειά της, καθώς αναφέρει πολύ συχνά τη μητέρα της και τα αδέρφια της, αλλά και τον αγαπητό της μπαμπά.

Εμείς λοιπόν, βρίσκοντας στην αδερφή της, Βασιλική Ρουμελιώτη, στο instagram η αλήθεια είναι πως δεν μπορούσαμε να μην μοιραστούμε μαζί σας μερικές από τις αναρτήσεις της. Πρόκειται για μία εντυπωσιακή κοπέλα, που θυμίζει λίγο τη Μαριαλένα κυρίως στο ότι και οι δύο κοπέλες είναι μικρόσωμες και εξαιρετικά καλλίγραμμες!

Δείτε και θα καταλάβετε! Βρίσκεται άλλες ομοιότητες;

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.