Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor All Star (27/03): Ποιοι παίκτες θα λάβουν μέρος; – Δυνατά ονόματα στο τραπέζι!

Survivor All Star (27/03): Σχεδόν όλα είναι έτοιμα ώστε από την νέα χρονιά να παρακολουθήσουμε το Survivor All Star. Εκεί που Τουρκία, Ρουμανία, Ελλάδα θα παίζουν μεταξύ τους. Εκεί που θα είναι Εθνικιστικός ο λόγος που θα αγωνιζόμαστε. Εκεί που όποιοι πάνε σίγουρα θα μπορούν να αντέξουν. Μιλάμε φυσικά για παίκτες που έχουν δοκιμαστεί σε όλα τα Survivor, μέχρι και το φετινό.

Πάμε όμως να δούμε αναλυτικά τι έχουμε; Ο Ατζούν σε συνεργασία με την παραγωγή του ΣΚΑΙ, θέλει από Ελλάδα ότι πιο δυνατό υπάρχει. Ο ανταγωνισμός θα είναι τεράστιος. Θα είναι μεγάλος και δεν θα μιλάμε για αδύναμους παίκτες. Όλοι θα είναι καλοί, όλοι θα είναι… αστέρια. 

Μην ξεχνάμε ότι η Τουρκία το έχει πάει σε άλλο επίπεδο και όσοι έχουν εισβάλει είναι ένα Level πιο πάνω από εμάς. Οπότε η επιλογή από την χώρα μας θα είναι προσεγμένη, ενώ τα χρήματα που θα δοθούν θα είναι τεράστια, ώστε να προσελκύσουν από τώρα τα συγκεκριμένα άτομα. Σκεφτείτε μόνο ότι θα χρειαστεί να αφήσουν υποχρεώσεις, καριέρα και πολλά ακόμα ώστε να ξανά μπουν σε αυτή τη μεγάλη δοκιμασία.

Εκεί δεν θα υπάρχει συμπαθητικός και αντιπαθητικός. Όλοι θα είναι ένα, όλοι θα αγωνίζονται για την Ελλάδα. Επειδή όμως πολύ φλυαρήσαμε πάμε να σας πούμε τα ονόματα που ακούγονται; 

Ποιοι θα εισβάλουν;

Η αρχή δεν θα μπορούσε να μην γίνει από τον πιο αγαπητό παίκτη που πέρασε ΠΟΤΕ από το Survivor. Αναφερόμαστε στον Γιώργο Αγγελόπουλο η αλλιώς Ντάνο που ήδη έχουν ξεκινήσει επαφές μαζί του. Προσπάθησαν και στο παρελθόν η αλήθεια είναι, ήταν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αλλά τώρα είναι διαφορετικά τα πράγματα και οι πιθανότητες είναι με το μέρος της παραγωγής.

Επόμενος παίκτης που θέλουν να βάλουν μέσα είναι ο Κύπριος, Μάριος Πρίαμος, ο οποίος επίσης αγαπήθηκε και εκείνος με την σειρά του. Ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι ήδη σε επαφές για να εισβάλει μέσα στο παιχνίδι και να συμμετέχει, ο Ηλίας Γκότσης που κατέκτησε το Survivor 2, ενώ από το φετινό παιχνίδι επιβίωσης θα προσπαθήσουν να πείσουν τους Ηλία Μπόγδανο, Τζέιμς Καφετζή, Σάκη Κατσούλη να συνεχίσουν και την νέα χρονιά. Ακόμα ένα όνομα είναι του Πάνο Θεοδώρου που επίσης θεωρούν αξιόπιστο σαν παίκτη.

Από γυναίκες;

Τώρα όσο αφορά τις γυναίκες και εδώ η επιλογή θα είναι συγκεκριμένη. Πάμε να την δούμε; Η αρχή και οι επαφές ήδη έχουν ξεκινήσει με την Κατερίνα Δαλάκα. Ναι, μπορεί να είπε, ότι δύσκολα θα ξανά μπει, αλλά εδώ τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον αρχίζει και το σκέφτεται εις διπλούν η αλήθεια είναι, ενώ το ποσό που τις προσφέρουν είναι τεράστιο. Συνεχίζουμε με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία θα ήθελε να πάει και θα τις κάνουν κάποια προσέγγιση, ενώ από το φετινό σίγουρα η Καρολίνα Καλυβά είναι Νο.1 στη λίστα τους. Η Εύη Σαλταφερίδου είναι μία παίκτρια επίσης που θα τις κάνουν κίνηση, ενώ και η Μελίνα είναι στα υπόψιν.

Όπως καταλαβαίνεται ο πήχης είναι αρκετά υψηλός και οι επιλογές προσεγμένες. Στα πολύ δυνατά ονόματα να γνωρίζεται ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις και στο επόμενο διάστημα θα έχουμε περισσότερες πληροφορίες να σας αναφέρουμε.


Ακολουθήστε στο

Google News – Sports365.gr
για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.