Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 8/3: Παίκτρια καταρρέει με αίματα στο κεφάλι

Επεισοδιακά εξελίσσεται το επεισόδιο του Survivor σήμερα 8/3, την ώρα που οι κόκκινοι αγωνιούν για την ετυμηγορία του τηλεοπτικού κοινού. Το κυνήγι για τη νίκη στον αγώνα επάθλου επικοινωνίας δεν εξελίσσεται όπως θα περίμεναν οι τηλεθεατές, αλλά και οι παίκτες με ένταση, αδρεναλίνη και αγωνία. Μία παίκτρια καταρρέει με αίματα στο κεφάλι και το σοκ είναι μεγάλο.

Στο κόκκινο η αγωνία στην καλύβα του Μαρτίκα, της Ασημίνας και της Σταυρούλας. Ο Κατσαούνης στρέφεται κατά του Σάββα, θεωρώντας ότι είναι από τους παίκτες που μπορεί να επηρεάσει με τη στάση και τα λόγια του ως ψυχολόγος. Την ίδια στιγμή τα βλέμματα και των δύο ομάδων είναι στραμμένα στο έπαθλο επικοινωνίας. Τα λόγια αγάπης και τα μηνύματα συγγενικών προσώπων λειτουργούν ως βάλσαμο για τους survivors, οι οποίοι αναμφίβολα σε κάθε τέτοιο αγώνα τα δίνουν όλα στο run.

Αυτό έκανε και η παίκτρια των κόκκινων, η Ευρυδίκη, η οποία στην προσπάθειά της να τρέξει όσο πιο γρήγορα μπορεί, χτυπά πάνω σε μία δοκό. Η σύγκρουση θα είναι σφοδρή. Όπως φαίνεται και στα πλάνα του τρέιλερ η Ευρυδίκη καταρρέει, οι συμπαίκτες της τρέχουν να τη βοηθήσουν, φωνάζοντας το γιατρό. Η ίδια λιποθυμά με αίματα στο κεφάλι με τον Άρη Σοϊλέδη να προσπαθεί να τη βοηθήσει.

Δείτε το τρέιλερ του Survivor για το νέο επεισόδιο σήμερα 8/3:

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.