Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 5 Spoiler (29/05): Trailer – Αγώνας επάθλου με ποδόσφαιρο μικτών ομάδων – Ποιο είναι το τρελό έπαθλο;

Συνέχεια την 29/05 Κυριακή και επιστροφή στην δράση στο αγαπημένο μας Survivor με αγώνα επάθλου με ποδόσφαιρο. Μικτές ομάδες Ελλήνων και Τούρκων παιχτών. Σας έχουμε το αγαπημένο σας Survivor 5 Spoiler.

Φημολογείται ότι η νικήτρια ομάδα θα παρακολουθήσει τον τελικό του Champioons League.

Αφήνουμε τους καυγάδες για λίγο και πάμε να δούμε τι μας περιμένει την Κυριακή σε μια ξεχωριστή ημέρα, με ένα ξεχωριστό έπαθλο. Στον αγώνα επάθλου θα δούμε δυο μικτές ομάδες Ελλήνων και Τούρκων να διαγωνίζονται για ένα μεγάλο έπαθλο στο ποδόσφαιρο. Κάτι που το είχαν ζητήσει οι παίχτες.

Το έπαθλο σύμφωνα με την διαρροή λέγεται ότι θα είναι τεράστιο.

Φημολογείται ότι η νικήτρια ομάδα θα παρακολουθήσει τον τελικό του Champioons League. Αν δούμε κάτι τέτοιο θα μιλάμε για το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών.
Στο ποδόσφαιρο δεν θα πάρουν μέρος όλοι οι παίχτες. Μόνο όσοι έχουν επαφή με το σπορ. Ποιοι θα πάρουν μέρος στον αγώνα ποδοσφαίρου;

Στους Μπλε θα δούμε τον Γιώργο Λιανό (δεν είναι σχετικός, αλλά είναι παρουσιαστής), τον Άρη Σοιλέδη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Στους κόκκινους θα δούμε τους Στάθη Σχίζα, Στέλλα Ανδριώτου και Γιώργο Ταλάντσεβ. Με τους κόκκινους θα αγωνιστεί ο Ατζούν. (Παραγωγός είναι ότι θέλει κάνει)

Σύντομα το οριστικό μας για την νικήτρια ομάδα!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.