Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 5 spoiler 28/02: Αυτοί είναι όλοι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Διάσημοι και Μαχητές θα δώσουν ακόμη μία μάχη για τη δεύτερη και τελευταία ασυλία της εβδομάδας, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor.

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη στις δυο παραλίες και οι σχέσεις των παικτών μοιάζουν στα όριά τους.

Τέσσερις θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση γι’ αυτή την εβδομάδα από το ριάλιτι!

Ποια ομάδα σήμερα, 28 Φεβρουαρίου δεν θα τα καταφέρει και θα βγάλει στον τάκο παίκτη της;

Στο νέο επεισόδιο θα δούμε να είναι στα μαχαίρια ξανά οι Μαχητές, με τον Μαρτίκα να κατηγορεί Σοφιάννα, Ασημίνα και Κατσαούνη ότι δολοπλοκούν εναντίον του.

Ο Μαρτίκας ανακαλύπτει σχέδιο Σοφιάννας – Ασημίνας με Κατσαούνη εναντίον του και το λέει on camera, αλλά το θέτει το ζήτημα και στο δεύτερο συμβούλιο του νησιού.

Ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρει: «Νιώθω τρομερά επικίνδυνα το περιβάλλον. Νομίζω κάτι κινείται πίσω από την πλάτη μου και νομίζω ότι είναι πονηρό. Τον Κατσαούνη μπορεί να τον έχουν παρακινήσει μπορεί η Σοφιάννα, μπορεί η Ασημίνα που τον έχουν από κοντά και τον κάνουν ότι θέλουν…». Ο δε Γιώργος Κατσαούνης στρέφεται εναντίον του και του λέει «μη τα πουλάς σε εμένα αυτά…» με τον Μαρτίκα να του απαντά «θέλεις να κάνεις σόου;»

Πριν από τον στίβο μάχης, η Βρισηίδα Ανδριώτου η οποία είναι η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση τσακώνεται με τον Άρη Σοϊλέδη «με ρώτησες φίλε μου για την Μυριέλλα τι θα ψηφίσω…» με τον ποδοσφαιριστή να αρνείται ότι έχει συμβεί κάτι τέτοιο…

Σύμφωνα με τα spoilers η ομάδα που χάνει είναι η Μπλε και θα δούμε δύο υποψήφιους προς αποχώρηση από την ομάδα των Διασήμων και δύο από τους Μαχητές!

Τέσσερις είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Η Βρισιήδα

ο Απόστολος θα βγάλει στον τάκο την Μαριαλλένα

Η Μπλε ομάδα θα χάσει και θα βγάλει στον τάκο τον Μαρτίκα

και ο τέταρτος θα είναι ο Γιάννης Τσολάκης!

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.