Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 5 Spoiler (22/05): ΟΡΙΣΤΙΚΟ! 1η ασυλία – Νικήτρια ομάδα – Ατομικη ασυλία

Την Κυριακή τι μας περιμένει;

Την Κυριακή τι μας περιμένει;

Η μάχη της 1ης ασυλίας

Πάμε να δούμε πως θα πάει το παιχνίδι επιβίωσης. Με αλλαγές όπως βλέπουμε αφού αντί για το καθιερωμένο έπαθλο φαγητού, ξεκινάμε με ασυλίες αυτήν την εβδομάδα.

Να θυμίσουμε ότι στην Κόκκινη ομάδα από την προηγούμενη εβδομάδα ισχύει ο κανόνας των δύο δεδομένου αφού έχει μόνο δύο κοπέλες, τη Μαίη και τη Στέλλα, και δεν μπορούν να ψηφιστούν, σε περίπτωση που η ομάδα τους χάσει την ασυλία.

Οι Κόκκινοι θα ηρεμίσουν αρκετά, και λογικά θα τους βγει και αγωνιστικά αυτό με την αποχώρηση του Καραγκούνια.

Στις γυναίκες οι Μπλε είχαν τον πρώτο λόγο, αλλά οι κόκκινες είδαμε ότι ανεβαίνουν σιγά σιγά.

Από την άλλη στους άντρες οι Μπλε έχουν την τρύπα που λέγεται Εμμανουήλ και ο Άρης δεν μπορεί να φέρνει συνέχεια 5 και 6 πόντους.

Στους Κόκκινους Στάθης και Τάλα είναι σε καλή κατάσταση, και περιμένουμε να ανέβει λίγο και ο Μαρτίκας.

Η κόκκινη ομάδα περιμένουμε να είναι ανεβασμένη και με καλή ψυχολογία από τον τελευταίο νικηφόρο αγώνα τους, και χωρίς να έχουν γκρίνιες στον πάγκο, μετά την αποχώρηση του Τάκη.

Η αρχική μας ματιά χωρίς πληροφορίες έδειχνε ότι οι Κόκκινοι ήταν πιο κοντά, αλλά τελικά από το νησί μαθαίνουμε άλλα. Οι Μπλε είναι αυτοί που θα κερδίσουν την πρώτη ασυλία.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση

Οι Κόκκινοι θα έχουν ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα και με τον κανόνα των δύο αφού θα ψηφιστούν μόνο άντρες. Σίγουρος ο Μαρτίκας και μεταξύ Τάλα και Στάθη ο δεύτερος, με τον Τάλα να έχει τις περισσότερες πιθανότητες, αφού ο Στάθης είχε βγει την προηγούμενη φορά.

Ατομική ασυλία

Αν κερδίσει άντρας την ατομική ασυλία πρόβλημα, ειδικά αν χάσουν και την δεύτερη ασυλία οι κόκκινοι, αφού δεν θα μπορούν να έχουν τρεις υποψήφιους. Λογικά προς γυναίκα κοιτάμε και επειδή η Θωμαίδα δεν ξέρουμε αν αγωνιστεί, περισσότερο στην Σταυρούλα.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ.

Σου αρέσουν τα Spoiler;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr.


loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.