Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 5 Spoiler (16/05): Αγώνας επάθλου! Mικτές ομάδας Ελλάδας- Τουρκίας! Μπλε ή Κόκκινη ομάδα; (video)

Είχαμε τον πρώτο αγώνα της εβδομάδας και τον πρώτο μεταξύ των νέων ομάδων. Συνέχεια με πιο δυνατές καταστάσεις και μια μεγάλη επαθλάρα!

Συνέχεια στην δράση 16/05 στο αγαπημένο μας Survivor και σας έχουμε νέα από το νησί που οι εξελίξεις ήταν και είναι ραγδαίες. Την Δευτέρα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στο νησί, και ώρα για μονομαχίες με Έλληνες και Τούρκους παίχτες.

Το Survivor συνεχίζει να είναι ο Βασιλιάς των ριάλιτι, και το βλέπουμε μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Αρχικά ο Γιώργος Λιανός τους είπε ότι η Ναυσικά λόγο του προβλήματος υγείας που είχε και με την σύμφωνη γνώμη του γιατρού, αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης.

Με τους Κόκκινους να μην γεμίζουν ταξί, η παραγωγή δημιούργησε δύο νέες ομάδες. Σε άλλους ήταν για καλύτερο (βλέπε Τάκης) και για άλλους για χειρότερο (βλέπε Μαρτίκας). Αλλά μικρό το κακό αφού μόνο αγωνιστικά χωρίζονται οι παίχτες. Μετά είναι όλοι μαζί.

Οι νέοι Κόκκινοι & Μπλε του Survivor

Μπλε ομάδα: Άρης Σοιλέδης, Βρισηίδα Ανδριώτου, Νίκος Γιάννης, Κωνσταντίνος Εμμανουήλ, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Κόκκινη ομάδα: Γιώργος Ταλάντσεβ, Τάκης Καραγκούνιας, Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, Στέλλα Ανδριώτου, Στάθης Σχίζας, Σπύρος Μαρτίκας.

Οι νέοι Κόκκινοι & Μπλε του Survivor

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Αγώνας επάθλου

Μικτές ομάδες Ελλήνων και Τούρκων παιχτών

Μπλε ή Κόκκινη ομάδα

Για την συνέχεια αναμένουμε πολύ μεγάλα έπαθλα για να φτιάξει η διάθεση των παιχτών, και θα δούμε τις αναμετρήσεις Ελλάδας – Τουρκίας, οπως σας είχαμε προετοιμάσει πολλες ημέρες πριν.

Άφιξη του Ατζούν και μαζί με τον Λιανό ανακοινώνουν το νέο μεγάλο έπαθλο.

Η νικήτρια ομάδα θα μεταφερθεί σε μια καταπληκτική βίλα, και εκεί θα υπάρχει πολύ χορός. Ένα καταπληκτικό θεματικό πάρτι, και όποιος αντέξει.

Πάμε να δούμε πως θα πάει το παιχνίδι επιβίωσης. Νέες ομάδες για λίγο όμως, αφού το ατομικό είναι πολύ κοντά. Στην πρώτη σύγκρουση νικήτρια αναδείχτηκε η Μπλε.

Στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα για το πως θα το πάει η παραγωγή το παιχνίδι από Δευτέρα. Φυσικά και όχι αφού σας έχουμε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε.

Το σίγουρο είναι ότι οι νέες ομάδες θα είναι αρκετά διαφορετικές αφού η Μπλε και οι Κόκκινη θα περιλαμβάνει τους Έλληνες παίχτες όπως τους χώρισε η παραγωγή αλλά μαζί και οι αντίστοιχοι Τούρκοι παίχτες.

Περιμένουμε οι Τούρκοι παίχτες να είναι καλύτεροι αφού μιλάμε για Al Star. Οι καλύτεροι όλων των ετών στο Τουρκικό Survivor. Σίγουρα ορισμένοι Έλληνες θα είναι αρκετά ανταγωνιστικοί, αλλά όχι όλοι.

Η κόκκινη ομάδα των Τούρκων είναι πάρα πολύ δυνατή με τους Ανίλ, Αντέμ, Μπατουχάν, Σεμά, Αϊσέ, Σουντέ και έχουν ξεχάσει να χάνουν στο All Star της Τουρκίας. Μάλιστα χθες κέρδισαν την 6η συνεχόμενη ασυλία.

Η μικτή Κόκκινη ομάδα που θα δούμε περιμένουμε να κερδίσουν τον αγώνα επάθλου, και να είναι αυτοί που θα παρτάρουν το βράδυ.

Φυσικά όπως πάντα θα ανέβει και το οριστικό μας, για 100% σιγουριά.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ.

Survivor | Trailer | Ελλάδα – Τουρκία

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ


Survivor All Star 106. Bölüm Tanıtımı – 16 Mayıs 2022 |

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.