Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 5 Spoiler (11/05): Έπαθλο φαγητού – Ποια ομάδα κερδίζει; Μπλε ή Κόκκινη; (video)

Μετά την βαριά τιμωρία και την αποβολή Κατσαούνη, είχαμε την τιμωρία του Στάθη Σχίζα, και πάμε για διπλή αποχώρηση την Τετάρτη.

Survivor 5 Spoiler (11/05): Συνέχεια την Τετάρτη στην δράση και πάμε παρέα όπως κάθε μέρα, με ένα ακόμα survivor spoiler. Μετά το έπαθλο επικοινωνίας, σειρά παίρνει ο αγώνας επάθλου φαγητού. Το Survivor καθημερινά, εκτός Παρασκευής, συνεχίζει να μοιράζει συναρπαστικές στιγμές μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ.

Αναβρασμός και στις δύο ομάδες στο Συμβούλιο. Κλασική περίπτωση του παιχνιδιού. Αλλά βγήκε πολύ δυνατή τετράδα στον τάκο.

Ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ τα πήρε με τους “νέους του φίλους” που τον ψήφισαν. Αναρωτιέται αν του έπαιξαν θέατρο. Σώπα βρε Κωνσταντίνε. Σε αγαπάνε πραγματικά!!!

Εμμανουήλ: «Ο Τάκης δίκαια έδωσε τον Άρη – Ο κόσμος θα πράξει σωστά»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μετά την βαριά τιμωρία και την αποβολή Κατσαούνη, είχαμε την τιμωρία του Στάθη Σχίζα, και πάμε για διπλή αποχώρηση την Τετάρτη.

Οι παίχτες στο κλασικό πηγαδάκι σχολιάζουν τους προτεινόμενους για αποχώρηση.

Σπύρος για Ναυσικά: «Ξαφνικά ψηφίζει τον Απόστολο για να αποδείξει ότι είναι τίμια»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Χαρές και πανηγύρια για τους παίχτες. Η παραγωγή τους έστειλε τις προμήθειες και με μεγάλη χαρά είδαν ότι υπήρχαν μέσα και πατάτες.

Ενισχυμένες οι προμήθειες: Τρελάθηκαν οι παίκτες με τις πατάτες

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Στο αγώνα επικοινωνίας, με την ανακοίνωση του επάθλου είχαμε κλάματα. Φανταστείτε τι έγινε μετά στο δωμάτιο επικοινωνίας. Αλλά μαζί όπως σας είχαμε ενημερώσει υπήρχε και σημαντικό έπαθλο φαγητού. Σπιτικό φαγητό, με μανιταρόπιτα, παντζαροσαλάτα, σαλάτα κινόα με κοτόπουλο, μουσακάς, και καρυδόπιτα.

Μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα κέρδισαν οι Μπλε.

Κέρδισαν 6-2 τον πρώτο αγώνα οι Κόκκινοι, μετά κέρδισαν οι Μπλε 6-5 και στους αγώνες μπαράζ κέρδισαν οι Μπλε με 3-0.

Νίκη και υπερπανηγυρισμός Εμμανουήλ

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Ο τελευταίος πόντος που έδωσε την μεγάλη νίκη στους Μπλε.

Αλλά την Τετάρτη τι έχουμε;

Έπαθλο φαγητού

Που βρισκόμαστε; Οι Μπλε δείχνουν πιο ανεβασμένοι και έτοιμοι αγωνιστικά, σε αντίθεση με τους Κόκκινους που δεν σου βγάζουν την σιγουριά των προηγούμενων ημερών.

Εκτός του στίβου μάχης μετράει η συνεργασία, η ψυχολογία, ο πάγκος, τα ματσαρίσματα. Το φαγητό που το θέλουν πολύ και οι δύο ομάδες.

Η αλήθεια είναι ότι οι Διάσημοι δείχνουν να το έχουν ανάγκη περισσότερο. Να ξεφύγουν από τα μαζεμένα προβλήματα και την βαριά ατμόσφαιρα στην καλύβα τους.

Δεν είναι και λίγο να χάνεις ένα παίχτη σου από αποβολή και να έχεις συμβούλιο αποχώρησης μπροστά σου. Βάλτε ότι του τσάκισε η ήττα την Τρίτη και ότι έχασαν την ευκαιρία για πρώτη φορά μετά από 4,5 μήνες να έχουν τηλεφωνική επικοινωνία με τους αγαπημένους τους.

Το έπαθλο αναμένεται πολύ καλό και άκρως χορταστικό.

Τα τελευταία έπαθλα φαγητού πήγαν στους Μπλε, και η πείνα έχει κάνει για τα καλά την εμφάνιση της.

Θα πέσουν κυριολεκτικά κορμιά. Μάλλον το μυαλό των Μπλε θα είναι ακόμα στο δωμάτιο επικοινωνίας, και αυτό θα εκμεταλλευτούν οι Κόκκινοι να κερδίσουν τον αγώνα.

Η αρχική μας εκτίμηση βλέπει το έπαθλο φαγητού να πηγαίνει στην Κόκκινη ομάδα.

Μείνετε συντονισμένοι εδώ για κάθε νεότερο.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.