Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 5: Ο καλός και ο κακός του πρώτου Survivor έκλεισαν θέση

Το Survivor 5 επισπεύδεται και ήδη αρχίζουμε να μαθαίνουμε τα πρώτα ονόματα. Ο ‘καλός’ και ο ‘κακός’ του πρώτου Survivor ετοιμάζουν βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο…

Αναπροσαρμογή σχεδίων στον ΣΚΑΙ όπου η καθοδική πορεία του Top Chef φέρνει στο προσκήνιο το Survivor 5. Ο Ατζούν έχει ήδη ξεκινήσει την σύνθεση του νέου ριάλιτι επιβίωσης, με δύο πρώην παίκτες από το Survivor 1 να βρίσκονται ένα βήμα πριν την συμφωνία.

Οι αρχικές σκέψεις του τούρκου παραγωγού ήταν να προβληθεί ένα survivor all star αλλά τελικά θα οδηγηθούμε σε μια ενδιάμεση λύση. Θα υπάρχουν οι γνωστές ομάδες των μαχητών και διάσημων, αλλά η τελευταία θα αποτελείται από αρκετούς πρώην Survivors.

Ο Ατζούν στράφηκε στο Survivor 1, από το οποίο απέσπασε δύο ναι. Το πρώτο είναι από τον Κωνσταντίνο Βασάλο, τον οποίο βλέπουμε ως μέλος του πάνελ στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα ενώ το δεύτερο αποτελεί ακόμα μεγαλύτερη έκπληξη. Ο… ξεχασμένος Στέλιος Χανταμπάκης, ο οποίος είχε απασχολήσει με την συμπεριφορά του στο Survivor, όλα δείχνουν πως είναι ο δεύτερος που κλείνει για το Survivor 5.

Λογικά το επόμενο διάστημα θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει ακόμα περισσότερο η κατάσταση ενώ μέσα στον μήνα θα ολοκληρωθούν και τα casting για την ομάδα των μαχητών.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.