Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 5: Η δημόσια στήριξη του Τριαντάφυλλου στον Γιώργο Κατσαούνη

Το φετινό Survivor 5 φαίνεται πως έχει καταιγιστικές εξελίξεις καθώς από τα πρώτα κιόλας επεισόδια αρκετοί παίκτες έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν. Ο λόγος για τον Γιώργο Κατσαούνη όπου είδαμε στο χθεσινό επεισόδιο 12/01 να δέχεται επίθεση από τους διάσημους όσο και από τους Μαχητές (δείτε εδώ τον λόγο).

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου για τον Γιώργο Κατσαούνη
Από την άλλη, ο Τριαντάφυλλος ο οποίος ήταν στο Survivor 4 θέλησε να τοποθετηθεί για όσα έγιναν μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό. Μάλιστα, στην λεζάντα της ανάρτησης ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά: «Τι σας θυμίζει όλο αυτό ::: όλοι εναντίον σε ένα παίχτη;;;

Ο Γιωρικας μίλησε πολύ καλά και μπράβο του. Τώρα εκεί τι θέλουν όλοι οι παίχτες που είναι εναντίον του Τσάκα Τσούκα να δώσω εντολή σε όλο το club και να τον βγάλουμε νικητή;;; Άντε πάμε έτσι γιατί περίεργα την είδα ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΠΑΝΤΑ».

Μάλιστα, από την άλλη, ο Νίκος Μπάρτζης δεν δίστασε να σχολιάσει από κάτω: «Πρόεδρε το έχεις καταλάβει φαντάζομαι ότι είναι το άλλο σου μισό..Νταφυ τσάκα Τσούκας το ίδιο πράγμα…φαντάσου και αυτός κερδίζει μόνο όταν θέλει και όποιον θέλει…η μόνη διαφορά σας είναι ότι αυτός δεν θέλει μεγαλογιατρούς ΥΓ :το ξέρεις ότι το λέω με αγάπη πάντα».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Προηγούμενο άρθροΗ Γη της Ελιάς: «Πέτα το νυφικό και πάμε να φύγουμε»

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.