Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 5 διαρροή 12/03: Τα αλλάζει ΟΛΑ ο Ατζούν – Τι κίνηση έκπληξη θα κάνει;

Survivor 5 διαρροή 12/03 – Μαζική αποχώρηση Μαχητών: Οι Μαχητές μετά το τέλος του αγώνα επάθλου για ακόμα μία φορά τα έβαλαν με την παραγωγή και όχι μόνο. Τι συνέβει;

Survivor 5 διαρροή 12/03: Survivor νέα τώρα – Τα αλλάζει ΟΛΑ ο Ατζούν: Το φετινό παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει ξεκινήσει όχι και τόσο καλά θα έλεγε κάποιος.

Όλοι αναζητούν παίκτες από προηγούμενα ριάλιτι, αλλά αυτό δεν επετεύχθη μιας και η δυναμική των παικτών είναι πολύ χαμηλή φέτος. Στο φετινό Survivor έχουμε να δούμε ακόμα πολλές ανατροπές.

Το Survivor είναι ένα παιχνίδι επιβίωσης. Για την ακρίβεια, πρόκειται για ένα ριάλιτι που, εκτός από τα αγωνίσματα, προβάλλει και όλα όσα συμβαίνουν όταν οι ομάδες οδηγούνται πίσω στο νησί και προσπαθούν να συνυπάρξουν και ουσιαστικά να συγκατοικήσουν χωρίς επί της ουσίας να γνωρίζονται μεταξύ τους. Αυτό αναμενόμενα δημιουργεί εντάσεις στους παίκτες, οι οποίες καταγράφονται από την κάμερα κατά τη διάρκεια κάθε πιθανής συνομιλίας.

Οι καταστάσεις πλέον είναι οριακές. Η κατάσταση δείχνει να έχει χαθεί από τον έλεγχο. Ναι μεν, το άντρες, γυναίκες βοηθάει, όχι στη τηλεθέαση, αλλά για δικές τους ισορροπίες. Αυτό βέβαια ακόμα δεν έχει φανείς. Άντρες – Γυναίκες ξεκάθαρα εξυπηρετεί Διάσημους.

Μάλιστα και αυτή εβδομάδα δεν είναι καθόλου απίθανο στη πλειοψηφία των αγωνισμάτων να βαφτεί κόκκινη και να γείρει προς τους Διάσημους εκ νέου. Αυτό φέρνει μικρότερα νούμερα και σε λίγο θα χάσει όλο το παιχνίδι το ενδιαφέρον του.

Είναι φανερό πλέον ότι θα έρθουν αλλαγές. Ποιες θα είναι αυτές; Ο Ατζούν έχει το όπλο του και σίγουρα θα το ενεργοποίηση τη κατάλληλη στιγμή…

Survivor 5 διαρροή 12/03: Τα αλλάζει ΟΛΑ ο Ατζούν – Τι κίνηση έκπληξη θα κάνει;

Πάμε λοιπόν στην ουσία. Ο Τούρκος παραγωγός σύντομα θα πάει σε αυτό που σας είχαμε αναφέρει από αρχές Φλεβάρη. Σε μίξη ομάδων. Ο καλύτερος παίκτης από την κάθε ομάδα θα βγει μπροστά να στήσει την νέα ομάδα των Κόκκινων και Μπλε πλέον.

Αυτό σημαίνει ότι με τα τωρινά δεδομένα από Διάσημους διαλέγει ο Άρης, ενώ από Μαχητές η Σταυρούλα (Αχ πίκρα και κλάμα που θα έχουμε με την Ασημίνα…). Φυσικά θα κάνει την επιλογή με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί καμία ομάδα να υστερήσει. Ακόμα δεν γνωρίζουμε τι παραμέτρους θα βάλει.

Ακόμα μία ενημέρωση που υπάρχει είναι ότι ο ίδιος ο Ατζούν θα πάει και θα είναι μπροστά στη δημιουργία των νέο ομάδων. Φυσικά αυτό είναι ένα από αυτά που ετοιμάζει. Να αναμένουμε ενισχύσεις όχι μία, παραπάνω και για τις δυο ομάδες, ενώ τέλος να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι επιβίωσης ενδέχεται να πάει πιο μετά από το τέλος Μάϊου που ήταν η αρχική σκέψη ημερομηνίας. Μην έχουμε πάλι Ιούλιο να λέμε…

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.