Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 5: Αυτή είναι η παίχτρια με το pοζ βίντεο και τις γuμνές φωτογραφίες! Τι δήλωσε;

Η ίδια η πρώην παίκτρια του ριάλιτι πήρε εμμέσως θέση.

Πριν λίγες ημέρες είχαν διαρρεύσει φωτογραφίες της με γυμνό περιεχόμενο – συγκεκριμένα ποζάρει μπροστά στον καθρέφτη χωρίς να φοράει τίποτα – αλλά και βίντεο στο οποίο φαίνεται να συνουσιάζεται…

Καθημερινά όλες οι εξελίξεις και τα νέα της σειράς Survivor GR θα τα βρίσκεις εδώ.

Η πρώην παίκτρια του Survivor 5 βρίσκεται σε άθλια ψυχολογική κατάσταση

Κάποιοι επιτήδειοι απέκτησαν πρόσβαση στο κινητό της και έβγαλαν τα αρχεία της στην φόρα δημιουργώντας μεγάλη σύγχυση πρώτα σε εκείνη και μετά στο οικογενειακό και φιλικό της περιβάλλον.

Η ίδια η πρώην παίκτρια του ριάλιτι πήρε εμμέσως θέση.

Η παίκτρια του ριάλιτι Άσπα Πρεδάρη …(Σύμφωνα με το Koolnews)

Μέσα από τον Instagram λογαριασμό της από τον οποίο διέγραψε όλες τις φωτογραφίες δημοσίευσε μία νέα και έγραψε χαρακτηριστικά

“Ανεβάζω αυτήν την φωτογραφία όχι γιατί έχω όρεξη να ασχοληθώ ούτε για να πάρω like ούτε για ΤΙΠΟΤΑ!

Ο Μόνος λόγος που το κάνω ειναι για να πω μέσω αυτού οτι ΚΑΝΕΙΣ δεν έχει το δικαίωμα να μου παραβιάζει την προσωπική μου ζωή με το έτσι θέλω!”

Έτσι λοιπόν φέρεται να παραδέχεται ότι είναι η ίδια που πρωταγωνιστεί στο συγκεκριμένο βίντεο που διαδίδεται και φυσικά καλό θα είναι να τιμωρηθεί αυτός που μοίρασε το συγκεκριμένο υλικό!

Γνωρίζαμε ως τώρα ότι η πρώην παίκτρια του ριάλιτι επιβίωσης survivor ήταν σε μακροχρόνιο σχέση και μάλιστα πολύ ερωτευμένη με τον σύντροφό της!

Το βίντεο επίσης φαίνεται ότι έχει τραβήξει το ζευγάρι εις γνώσιν του ,για προσωπική του χρήση! Το τι ακριβώς συνέβη και το βίντεο κυκλοφόρησε δημόσια καλό θα είναι να διερευνηθεί και να τιμωρηθεί όπως πρέπει!

Μετά τα πολλά βίντεο που είχαν διαρρεύσει το τελευταίο διάστημα από επώνυμες και μη γυναίκες οι οποίες κατήγγειλαν τα περιστατικά, οι ποινές έχουν αυξηθεί πολύ και θα πρέπει όλοι αυτοί να τιμωρηθούν παραδειγματικά.

Ακολουθήστε στο facebook την σελίδα Survivor GR Fans

Ακολουθήστε στο facebook την ομάδα SURVIVOR GR

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.