Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor 4 spoiler 7/6: Ο παίκτης που παίρνει την δεύτερη ασυλία – ΑΠIΣΤΕΥΤΟ

Τα πράγματα μετά την αποχώρηση του Τριαντάφυλλου άλλαξαν παντελώς στο Survivor! Πιο συγκεκριμένα, οι επτά παίκτες που βρίσκονται στην παραλία του Αγίου Δομίνικου αγωνίζονται πια σε ατομικό επίπεδο διεκδικώντας την πολυπόθητη ασυλία. Τα… «ματσαρίσματα» γίνονται και μεταξύ αντρών και γυναικών ενώ δε θα λείψουν οι μεικτοί αγώνες.

Κάθε εβδομάδα θα γίνονται τρία αγωνίσματα ασυλίας από τα οποία θα προκύπτουν ισάριθμοι νικητές ενώ οι υποψήφιοι προς αποχώρηση θα είναι πλέον, τρεις. Στα Συμβούλια του νησιού θα αναδεικνύονται οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπειτα από υπόδειξη των παικτών που έχουν εξασφαλίσει την ασυλία. Αν όμως ένας παίκτης έχει δειχθεί ήδη ως υποψήφιος και καταφέρει και κερδίσει δυο ασυλίες σερί, βγαίνει από την θέση του προτεινόμενου κι εκείνος που τον είχε βγάλει στον τάκο πρέπει να υποδείξει κάποιον άλλον!

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor ο Σάκης Κατσούλης αφού μαλλιοτραβήχτηκε με τους Amigos, κατάφερε να πάρει την πρώτη ασυλία και στο συμβούλιο του νησιού επιμένοντας στα αγωνιστικά κριτήρια έδειξε ως πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση την Καρολίνα.

Ποιος κερδίζει την αποψινή 7/6 ασυλία στο Survivor
Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε έναν ακόμα αγώνα ασυλίας και σύμφωνα με αποκλειστικές ΠΡΏΤΕΣ πληροφορίες του Youweekly.gr νικητής θα είναι ξανά ο Σάκης Κατσούλης!

Δυο νίκες σερί φαίνεται μέχρι στιγμής πως κάνει ο Σάκης και οι Amigos θα βρεθούν πολύ εκτεθειμένοι! Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε ποιον θα βγάλει στον τάκο αν κι εμείς ξέρουμε ήδη…

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Προηγούμενο άρθροΔανάη Μιχαλάκη: Η απάντηση στα fake news ότι παντρεύτηκε με τον Γιώργο Παπαγεωργίου

loading...