Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor 4 Spoiler (24/06): Έχουμε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας

Survivor 4 Spoiler (24/06): Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει είναι γνωστό ποιος παίχτης θα αποχωρήσει. Αλλά μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας.

Είχαμε την Μαριαλένα που βγήκε υποψήφια από την δεύτερη επιλογή του Κόρομι ως νικητή της 1ης ασυλίας. (Στην πρώτη του επιλογή είχε ψηφίσει τον Σάκη, αλλά μετά ο Κατσούλης πήρε τις δύο ασυλίες και βγήκε από τον τάκο). Παρέα της ήταν ο Ασημακόπουλος που ήταν για 2η συνεχόμενη φορά και βασίζεται περισσότερο στους φίλους του αλλά και στην στήριξη από την οικογένεια του. Και τρίτος ήταν ο Κόρομι που στην προηγούμενη ψηφοφορία βγήκε για πρώτη φορά προτεινόμενος και τώρα για 2η συνεχόμενη.

Προτεινόμενοι – Ψηφοφορία

Η ψηφοφορία στον ΣΚΑΙ έβγαλε περίπου τα αποτελέσματα που περιμέναμε βάση των POLL που είχαμε κάνει όπως και στο sports365.gr.

Η Μαριαλένα αναδείχτηκε η πιο δημοφιλής παίχτρια της τριάδας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά (περίπου στο 50 – 55%) και φάνηκε η μεγάλη στήριξη των φίλων του Ντάφυ αλλά και οι φίλοι του Σάκη ψήφησαν την Μαριαλένα.

Ο Κόρομι χαλαρά δεύτερος αλλά με μεγάλη διαφορά από Μαριαλένα και Ασημακόπουλο με ένα ποσοστό περίπου στο 30 – 35% και τρίτος και καταϊδρωμένος ήταν ο Ασημακό που δεν μπόρεσε αυτήν την φορά. Το κακό είναι ότι στηρίχτηκε μόνο σε δικούς του φίλους και δεν πήρε στήριξη από αλλού και το ποσοστό κοντά στο 10 και στην καλύτερη στο 15%.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα του POLLαπό το sports365.gr

Διαβάστε και αυτό

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...