Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor 4 Spoiler (23/06): Το μεγάλο δίλλημα του Σάκη με την Μαριαλένα!

Survivor 4 Spoiler (23/06): Η Τρίτη μας άφησε με τον νικητή της 2ης ασυλίας και τον δεύτερο προτεινόμενο για την επόμενη αποχώρηση στο αγαπημένο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Έκπληξη δεν ήταν ο νικητής αλλά και ο προτεινόμενος, και σίγουρα όχι για όσους παρακολουθούν καθημερινά το sports365.gr, αφού για μια ακόμα φορά σας είχαμε ενημερώσει από νωρίς για τον νικητή και τον προτεινόμενο στον αγώνα της 2ης ασυλίας.

Το μεγάλο δίλλημα του Σάκη με την Μαριαλένα!

Ο Σάκης πέταξε μια ΒΟΜΒΑ χθες μετά τον αγώνα της 2ης ασυλίας μόλις είχε πάρει το κολιέ. Πιο συγκεκριμένα είπε: “Συνειδητοποίησα ότι αν κερδίσω την αυριανή 3η ασυλία τότε εγώ θα βγω από τον τάκο, αλλά αυτόματα θα βάλω την Μαριαλένα στην θέση μου και πρέπει να το σκεφτώ. Αν και παίζω πάντα για την νίκη”

Τα σενάρια

Αλλά ουσιαστικά δεν υπάρχει κανένα ερώτημα και κανένα άγχος για τον Σάκη, αφού αν κερδίσει λογικά ο Κόρο θα δώσει την Μαριαλένα στην θέση του.  Αλλά και στην περίπτωση που χάσει ο Σάκης τότε  σίγουρα ένας από τους Αμίγκος θα έχει τις μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει και ξανά την Μαριαλένα θα δώσουν. Σίγουρα δεν θα φαγωθούν μεταξύ τους.

Μοναδική περίπτωση να γίνει μπέρδεμα είναι να κερδίσει η Μαριαλένα και να σωθεί η ίδια. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση σώνεται. Αλλά πόσο εύκολο είναι κάτι τέτοιο; Επίσης θα αφήσει στον τάκο τον Σάκη με τον όποιο κύνδινo έχει αυτό;

Νέοι προτεινόμενοι από Κόρο και Σάκη

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μας όπως το δώσαμε πρώτοι,  ο Σάκης Κατσούλης θα είναι και στην 3η ασυλία νικητής. (Σύντομα θα ανεβάσουμε και το οριστικό μας για 100% σιγουριά)

Αυτό που περιμένουμε είναι ότι την Τετάρτη ο Σάκης θα καταφέρει το σχεδόν ακατόρθωτο, και θα γράψει ιστορία, αφού θα είναι ο πρώτος που θα καταφέρει να κερδίσει δύο συνεχόμενες ασυλίες και να έτσι να βγει από τον τάκο.

Αλλάζουν όλα θα κληθεί ο Κόρομι να κάνει νέα επιλογή υποψηφίου για αποχώρηση, και αυτήν την φορά θα δώσει την Μαριαλένα.

Ο Σάκης όπως είχε κάνει και την προηγούμενη εβδομάδα μετά τον Ασημακόπουλο θα δώσει ως τρίτο προτεινόμενο τον Κόρομι.

Τριάδα υποψηφίων

Θα πάμε με τριάδα υποψηφίων τους Κόρομι, Ασημακόπουλο και Κόρομι.

Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι μιλάμε για την τελευταία αποχώρηση και κανείς δεν θέλει να είναι ο μουντζούρης της υπόθεσης για την τελευταία αποχώρηση στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ.

Διαβάστε και αυτό

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...