Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor 4 Spoiler (20/04): ΟΡΙΣΤΙΚΟ – 2ος αγώνας ασυλίας

Survivor 4 Spoiler (20/04): Βρισκόμαστε στην 2η ασυλία, και το ζητούμενο είναι αν θα έχουμε μοιρασμένες ασυλίες και θα δούμε την κόντρα μπροστά στο κοινό μεταξύ Άλεξ και Τζέιμς.

Θα δούμε μοιρασμένες ασυλίες τελικά. Οι Κόκκινοι θα βρουν τον δρόμο για την νίκη, γιατί εδώ και καιρό με το στανογόμετρο βρίσκουν νίκη.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Για να σας λύνουμε τις απορίες σας. Για να είμαστε δίπλα σας. Πάμε να δούμε όμως πριν σας δώσουμε κάποια δεδομένα κάποια στοιχεία το τι έχουμε και το τι περιμένουμε. Το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ έχει ακόμα πολύ δρόμο.

AΑλλά στον δικό του κόσμο ζει το ζευγάρι του νησιού.

Τι ήθελε τα ακροβατικά η Ελένη στην παραλία;

Ποια ομάδα θα κερδίσει την 2η ασυλία;

Πάμε τώρα στην ουσία. Η αλήθεια είναι ότι πολλοί και με την απουσία του Ηλία από κανονικό στίβο μάχης θα περίμεναν ότι η Μπλε ομάδα θα είχε ξεκάθαρο προβάδισμα.

Σημαντικός, παράγοντας ότι δεν θα αγωνιστεί; ο Ηλίας Μπόγδανος που ξέρουμε πόσο σημαντική είναι η προσφορά του στην ομάδα.

Πριν δούμε trailer,  εμείς λέγαμε αρχικά με μια πρώτη ματιά  ότι οι Μπλε έχουν προβάδισμα. Αλλά  φυσικά μεγάλο ρόλο στην αρχική εκτίμηση παίζει αν θα γίνει η μονομαχία στην ψηφοφορία του κοινού μεταξύ Άλεξ και Τζέιμς.

Έχουμε την εικόνα ότι δεν θα δούμε την κόντρα που όλοι περιμένουμε, και οι Κόκκινοι έχουν την δυνατότητα (η πλευρά του Ηλία) να δώσει δυνατό χτύπημα στην πλευρά του Άλεξ και Ντάφυ.

Θα πούμε ότι οι ΜΠΛΕ με φόρα θα πάρουν και την 2η ασυλία και οι Κόκκινοι θα βρουν την ευκαιρία που θέλουν για το δικό τους ξεκαθάρισμα.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...