Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor 4 Spoiler (08/03): Πολύ μεγάλος χαμός, σε μία άκρως επεισοδιακή αποχώρηση… με συνέχεια!

Survivor 4 Spoiler (08/03): Είδαμε λοιπόν ότι ακόμα μία φορά επιβεβαιωθήκαμε σε αυτό που σας δώσαμε. Ποιος παίκτης η παίκτρια θα αποχωρήσει αυτή την εβδομάδα. Πέσαμε μέσα. Το ζήτημα όμως δεν είναι αυτό, αλλά το πως εξελίχθηκε η αποχώρησή της. Μία αποχώρηση, άκρως επεισοδιακή. Μία αποχώρηση που οι κάμερες είχαν κλείσει να μην καταγράψουν το ξύλο της αρκούδας που έπεσε. Ο ΣΚΑΙ ξέρει τι κάνει…

Ναι, δεν είμαστε υπερβολικοί. Πρωτομάστορας ο Παππάς, ακολουθώς ο Νίκος Μπάρτζης που δεν άντεχε να τον ακούει και εν συνεχεία ο Σάκης Κατσούλης τα έκαναν όλα… λίμπα. Σας είπαμε σε σχετικό άρθρο ότι το συμβούλιο του νησιού μετατράπηκε σε ρίνγκ.

Η ώρα την έναρξης…

Δεν σας είπαμε όμως και την συνέχεια, η οποία ήταν ακόμα ποιο επεισοδιακή στη παραλία, την κοινή παραλία των δύο ομάδων. Όπως έχουμε δει ο Τριαντάφυλλος, ο Κατσούλης, ο Παππάς, η Ελευθερία έχουν χαράξει το δικό τους παρεάκι. Μία «κλίκα» μόνο για τον εαυτό τους. Είναι άτοπο λοιπόν που πλην σαφώς ο Παππάς κάνει παρέα με την Μαριαλένα να πει στον Μπόγδανο γιατί κάνει παρέα με τον Τζέιμς. Δεν ήθελε πολύ και κατά την επιστροφή των δύο ομάδων άναψαν τα αίματα.

Ο Παππάς ξεκίνησε και ήρθε η απάντηση…

Πάλι ο Παππάς προκάλεσε, πάλι ο Παππάς πήγε να βγει ως αρχηγός της παραλίας να πει την υποτιθέμενη δικιά του αλήθεια. Κάπως έτσι και εκεί ο Μπάρτζης, ενώ συνέχισε να ακούει προσβολές και να τους μειονεκτεί παρέα με τον Τζέιμς δε άντεξε και μπήκαν στην μέση παραγωγή, συμπαίκτες, γενικά μπήκαν όλοι μην χαθεί ο έλεγχος. Αυτό πάλι δεν θα μας το δείξουν οι κάμερες. Είναι όμως δεδομένο ότι κάπου ο έλεγχος με όσα λέγονται έχει χαθεί. Ξεφεύγουμε από ένα παιχνίδι επιβίωσης και το πάμε σε άλλο επίπεδο.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ ΕΔΩ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...