Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor 4 Spoiler (07/04): Ποια ομάδα θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας; Μπλε η Κόκκινη;

Survivor 4 Spoiler (07/04): Επειδή ότι γράφει δεν ξεγράφει και μερικοί προσπαθούν να μας φτάσουν, αλλά είναι δώρον άδωρον κάποια πράγματα ας δούμε ορισμένα δεδομένα. Σας είπαμε ποια ομάδα έχει προβάδισμα για μία ασυλία αυτή τη βδομάδα; Σας το είπαμε και πριν την ανακοίνωση για μίξη των ομάδων. Πέσαμε μέσα; Ναι! Σας δώσαμε για μίξη των ομάδων από τις 13/03 δίχως να είναι περίοδος πρωταπριλιάς; Ναι!  Μπλέ νίκη λέγαμε την Κυριακή, Μπλε ήρθε. Μπλέ νίκη λέγαμε την Δευτέρα, Μπλε ήρθε. Σας είπαμε και σήμερα ότι κερδίζουν οι Κόκκινοι. Ναι! Τι άλλο να σας δώσουμε; Ενώ δεν θα απαριθμήσουμε πόσες φορές έχουμε βγει πρώτοι σε Survivor Spoiler

Σε ότι έχει να κάνει με Survivor 4 Spoiler δεν μπορεί να μας φτάσει κανείς. Μα κανείς όμως. Και δεν είναι έπαρση, όμως όταν βλέπεις να σε ανταγωνίζονται με όπλα που δυστυχώς γι’ αυτούς τα έχουν χάσει από χέρι, ε τότε σε νευριάζουν και από άνω. Αφού το πάμε σε μία ροή πραγμάτων ποιος θα προλάβει ποιον εν ολίγοις πλέον θα σας δίνουν όσο πιο νωρίς γίνεται για την επόμενη μέρα. 

Αρκετά όμως ασχοληθήκαμε με άτομα τα οποία πρέπει να φορέσουν κιάλια για να μας δουν. Πάμε στην ουσία που είναι για το αγαπημένο μας Survivor. Εκεί λοιπόν τι είχαμε; Μία επεισοδιακή εβδομάδα, αλλά και μία ασυλία που συνοδεύτηκε με ακόμα μία ένταση. Αυτό άλλωστε είναι γνωστό και θα έχανε και το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ και την αξία του, αν δεν υπήρχε. 

Η ίντριγκα βλέπετε είναι αυτό που τραβάει την τηλεθέαση στα ύψη. Είναι εκείνη που καθηλώνει το κοινό σε μία οθόνη. Αυτό όσο περνάνε οι μέρες θα το βλέπουμε και πιο έντονο. Έχουμε άλλωστε, Αλέξη Παππά. Μην το ξεχνάμε. Αυτό λέει πολλά. 

Ο φετινός χειμώνας είναι περίεργος. Οι θερμοκρασίες μία έτσι και μία αλλιώς. Ο καιρός αλλάζει. Τα αποτελέσματα στο Survivor αλλάζουν; 

Μπλε η Κόκκινη ομάδα;

Πάμε λοιπόν να δούμε και ποια ομάδα έχει προβάδισμα για να επικρατήσει και στο έπαθλο επικοινωνίας. Λέτε να έχουμε εναλλαγή και πάλι συναισθημάτων; Με την μίξη έχουμε παίξει δύο αγωνίσματα. Μπορεί στο ένα να επικράτησαν οι Μπλε με 10-9, αλλά οι Κόκκινοι δείχνουν πραγματικά πολύ καλοί. Οι προσθήκη του Κατσούλη σε συνδυασμό με Μπόγδανο και Καρολίνα, δημιουργούν μία τριάδα φωτιά. Θα μπορέσουν οι Μπλε να αντιδράσουν; Θα συνεχίσουν οι Κόκκινοι 2η συνεχόμενη νίκη; Θα παίξει μεγάλο ρόλο αν αγωνιστεί ο Τριαντάφυλλος. Αν παίξει ίσως να έχουν ένα προβάδισμα πολύ μικρό οι Μπλε, αλλά αυτό δεν είναι Spoil οριστικό, αλλά εκτίμηση. Αν δεν αγωνιστεί τότε οι Κόκκινοι έχουν και πάλι το πάνω χέρι. 

Μείνετε συντονισμένοι και το πρωί θα ακολουθήσει το οριστικό Survivor 4 Spoiler από το Sports365.gr

Υ.Γ: Δεν σημαίνει αυτός που έχει τα περισσότερα χρόνια στον χώρο είναι και ο καλύτερος…

*Εδώ είμαστε για μία καλύτερη συνέχεια για όλους μας…

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...