Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor 4 Spoiler διαρροή 06/04: Οριστικό! Αυτοί κερδίζουν τη 2η ασυλία! Μπλέ η Κόκκινη ομάδα

Survivor 4 Spoiler διαρροή (05/04): LIVE ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ με μια νέα εβδομάδα να έχει ξεκινήσει στο νησί. Την 1η ασυλία την κέρδισαν οι Μπλε όπως είχατε διαβάσει πρώτα εδώ στο Sports365.gr. Ποια ομάδα θα κερδίσει όμως τον αγώνα της 2ης ασυλίας; Μαζί με Live σχολιασμό θα το δούμε και αυτό. Με πολύ ίντριγκα, τσακωμούς, ένταση και έναν επεισοδιακό αγώνα θα τον απολαύσουμε παρέα. 

Σήμερα συνεχίζουμε τα LIVE όπως σας έχουμε συνηθίσει άλλωστε,  και η αλήθεια είναι πως με την δική σας συμβολή η παρέα μας μεγαλώνει συνεχώς. Σήμερα τι θα δούμε; Ένταση, αγωνία, πάθος για νίκη. 2ος αγώνας ασυλίας.

Θα πάμε παρέα με live σχολιασμό και θα δούμε όλες τις μονομαχίες, τα περίεργα που θα γίνουν, και τους μεγάλους νικητές. Σίγουρα το LIVE δεν χάνεται. Εδώ μαζί μας γίνεται απόλαυση. Σας ετοιμάζουμε και μεγάλες εκπλήξεις, οπότε να είστε συντονισμένοι. Σύντομα θα τις δείτε Σήμερα και σε κάθε επεισόδιο με Survivor 4 Spoiler διαρροή θα είμαστε παρέα για live σχολιασμό.

Ποια ομάδα κερδίζει σας είναι γνωστό από προηγούμενα άρθρα μα! Φυσικά όμως κάθε αναμέτρηση είναι ξεχωριστή. Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ. Έτσι θα σας αφήναμε; Δεν γίνεται. Μαζί θα τα δούμε όλα στον αέρα. Αυτό το Live δεν χάνεται.

Μείνετε στη παρέα μας. Μείνετε δίπλα μας και η ενημέρωση θα είναι τέτοια ώστε να είστε και εσείς καθηλωμένοι στη παρέα μας. Καθημερινά μην ξεχνάτε Survivor Spoiler από το αγαπημένο σας Sports365.gr.

Πάρτε και μια γεύση από το τι θα δούμε σήμερα:

*Η ανανέωση γίνεται αυτόματα…

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...