Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 4 (06/06): Spoiler – Αγώνας 1ης Ατομικής ασυλίας – Ώρα για απαντήσεις

Survivor 4 Spoiler (06/06): Η Τετάρτη έκρυβε μια πολύ μεγάλη έκπληξη και στην 11η φορά ο Ντάφυ αποχώρησε γεμίζοντας χαρά τους “Αμίγκος, και με θλίψη το ζευγαράκι του νησιού, που πλέον έχασε τον σύμβουλο του.

Κανένα παράπονο δεν πρέπει να υπάρχει αφού με τα SURVIVOR SPOILER τα μαθαίνεται όλα πρώτοι. 

Αλλά το απρόσμενο βοηθάει την τηλεθέαση που τσίμπησε προς τα πάνω χθες, και το ξέρει καλά ο Τούρκος παραγωγός.

Η Νέα εβδομάδα θα μας βρει σε καθαρά ατομικό παιχνίδι και με τις τρεις ατομικές ασυλίες κάθε εβδομάδα. Τέρμα οι ψηφοφορίες όπως τις ξέραμε. Μόνο οποίος κερδίζει την ασυλία έχει το δικαίωμα να δώσει προτεινόμενο προς αποχώρηση.

Ποιοι παίχτες θα έχουν το μεγάλο πλεονέκτημα με τους νέους κανονισμούς;

Οι παιχταράδες φυσικά.

Αφού αυτοί θα κερδίζουν λογικά τις περισσότερες ατομικές ασυλίες, ΑΡΑ θα έχουν ασυλία οι ίδιοι και θα στέλνουν στον τάκο όποιον θέλουν να ξεφορτωθούν. Απλά τα πράγματα.

Τρεις ασυλίες την εβδομάδα, άρα τρεις προτεινόμενοι και την Τετάρτη λογικά θα έχουμε το συμβούλιο του νησιού με την ανακοίνωση του παίχτη που θα αποχωρήσει.

Αλλά η ζωή συνεχίζεται στο νησί και την Κυριακή γυρίζουμε σε καθαρά ατομικό και έχουμε τον 1ο αγώνα ατομικής ασυλίας. Έρχεται αποχώρηση.

Στο νησί έχουμε τους παιχταράδες και τους υπόλοιπους. Αλλά εδώ και καιρό ξεχωρίζει αγωνιστικά ένας.

Κάνει εντύπωση η αγωνιστική κατάσταση του Σάκη που σε κάθε αγώνα είναι μια ομάδα μόνος του.

Αγώνας 1ης ασυλίας

Ξεκάθαρα θα πέσουν κορμιά την Κυριακή.

Η ένταση μεταξύ του ζευγαριού και των “Αμίγκος” έχει χτυπήσει κόκκινο.

Από την μία Σάκης και Μαριαλένα θέλουν να πάρουν την εκδίκηση τους απέναντι στους “Αμίγκος” που έδιωξαν τον αδερφό τους Ντάφυ, αλλά και οι “Αμίγκος” θέλουν να τελειώσουν την “οικογένεια” αφού αν διώξουν έναν από τους δύο θα έχουν σημαντικό πλεονέκτημα.

Ο Σάκης αγωνιστικά και μόνο, είναι το φαβορί και πολύ κοντά ο Ηλίας. Ασημακόπουλος και Κόρομι είναι ένα σκαλί πιο κάτω.

Στις γυναίκες και οι τρεις βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά, αφού η Ελένη έχει ανέβει αρκετά τελευταία.

Περίεργη η κατάσταση με το παιχνίδι επιβίωσης και τις διαρροές – spoiler  και το πολύ περίεργο κλίμα  ειδικά μετά τις μαζεμένες εκπλήξεις που είχαμε τελευταία. Αν και τις περισσότερες τις αποφύγαμε, αλλά χρειάζεται προσοχή και όχι να ρίχνουμε τον καφέ και να λέμε εκτίμηση. Τουλάχιστον όσοι ξέρουν να διαβάζουν το φλιτζάνι και να ρίχνουν τα χαρτιά ας μην λένε οριστικό.

Αυτό που είναι άξιο απορίας είναι πως ορισμένοι που ανεβάζουν spoiler λένε όλοι τους: ” Μετά από επικοινωνία με Άγιο Δομίνικο δίνουμε …… αλλά δεν είναι η οριστική μας εκτίμηση. Μα είναι δυνατόν να μιλάτε (λέμε τώρα) με το νησί, αλλά να μην έχετε οριστική εκτίμηση και άλλοι να λένε 90%, άλλοι ότι είναι η αρχική,  και δεν ξέρουμε εμείς τι άλλα περίεργα λένε, και γράφουν. Πραγματικά τρελό. Μα να μιλάς ρε παιδί μου με Άγιο Δομίνικο και να μην είσαι σίγουρος….Τι βάσανο και αυτό.

Σύμφωνα με αυτό που βλέπουν τα ματάκια μας δεν θα σας κάνουμε σοφότερους αν πούμε Σάκης και Ηλίας.

Ο Σάκης περιμένουμε μετά τις ανάσες που πήρε να εμφανιστεί αρκετά δυνατός στον στίβο μάχης.

Η αρχική μας εκτίμηση είναι ότι ο Σάκης Κατσούλης θα κερδίσει την 1η ατομική ασυλία και θα πάρει την εκδίκηση του με τον υποψήφιο που θα δώσει στο συμβούλιο.

Αλλά αυτό για μετά.

Μετά την επικοινωνία που θα έχουμε σε λίγες ώρες θα ανεβάσουμε και το οριστικό μας που είναι εγγύηση όπως πάντα.

Διαβάστε και αυτό

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.