Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor 4: Διαρροή – Τζέιμς, Νίκος, Άννα Μαρία και η πινακίδα για αυτούς στην Ρόδο! (Vid)

Survivor 4: Διαρροή Μπορεί στο νησί να μπήκαμε σε πολύ δύσκολη εβδομάδα για τους παίχτες αφού έχουμε μπροστά μας αποχώρηση, αλλά και εκτός νησιού έχουμε ειδήσεις.

Μιλάμε για την τριάδα της παλιάς καλής Μπλε ομάδας, Τζέιμς, Νίκο και Αννα Μαρία, που από τότε που ξαναβρέθηκαν είναι στο κέντρο του ενδιαφέροντος για τους πολλούς φίλους που έχουν στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor 4 του ΣΚΑΙ.

Ο κόσμος λατρεύει τους τρεις παίχτες και φαίνεται

Περνάνε πλέον αρκετό καιρό μαζί, άλλωστε έχουν τόσα πολλα να πουν και βρήκαν ευκαιρία ειδικά για τους Νίκο και Τζέιμς που χρειάζονται μια γερή δόση ηρεμίας και χαλάρωσης.

Τα πειράγματα μεταξύ τους είναι πολλα και συνεχή.

Αλλά μια πινακίδα στην Ρόδο κλέβει την παράσταση

Ξαφνικά εκεί που περπατάς στην Ρόδο βλέπεις μια πινακίδα που λέει WINNERS με τους Τζέιμς, Νίκο και Άννα Μαρία, και τότε καταλαβαίνει κανείς ότι η αγάπη του κόσμου σε αυτά τα παιδιά δεν είναι κάτι παροδικό.

Είναι κάτι που πρόκειται να κρατήσει όπως και η πολύ δυνατή φιλία μεταξύ τους. ‘Ένα πολύ μεγάλο “δέσιμο” υπάρχει και όπως όλα δείχνουν είναι πλέον μερος της ζωής τους.

Μια φιλία που μας θυμίζει την φιλία που είχε αναπτυχθεί στο παλαιότερο survivor 1 με τους Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Λάουρα Νάργε, Κώστα Κοκκινάκη και αργότερα του Κώστα Αναγνωστόπουλου.

Μείνετε συντονισμένοι στο Sports365.gr γιατί καθημερινά ανεβάζουμε MasterChef 5 Spoiler, και Survivor 4 Spoiler, ενώ ΕΔΩ μαθαίνετε πάντα πρώτοι γύρο από τα αγαπημένα σας reality.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...