Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 14/01: «Βόμβα» στους Διάσημους – Γυρίζει άμεσα στην Ελλάδα ο Γιωρίκας Πιλίδης;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Survivor 5, με τις αποχωρήσεις να διαδέχονται η μία την άλλη σε ένα «τσουνάμι», που έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες με αφορμή την αποχώρηση της Παρασκευής Σταματοπούλου.

Η πρώην πια Μαχήτρια είχε βρεθεί στα όριά της και ουσιαστικά προκάλεσε την αποχώρησή της, αφού σύμφωνα με όσα κατήγγειλε στο συμβούλιο ο Γιώργος Κατσαούνης, η δεύτερη ασυλία χάθηκε για την ομάδα τους, προκειμένου να φύγει η συμπαίκτριά του.

Αυτή φαίνεται πως ήταν μονάχα η αρχή, με τις οικειοθελείς αποχωρήσεις… χωρίς προσχήματα να ακολουθούν. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, άλλωστε, ακόμη τρεις παίκτες αναμένεται να φύγουν από το ριάλιτι επιβίωσης, αφού δεν είναι μονάχα η Κρυσταλλία που τόσες μέρες βρίσκεται στο νοσοκομείο, αλλά και οι Μπέλλος-Καλαφατάς που δεν αποκλείεται επίσης τις επόμενες μέρες να χαιρετήσουν, αποδεκατίζοντας τους Μαχητές.

Η ατυχία, όμως, έρχεται να «χτυπήσει» και την πόρτα των Διασήμων, αφού μπορεί σύντομα να δούμε στην Ελλάδα τον Γιωρίκα Πιλίδη. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής πάλης προκάλεσε αίσθηση με τη δήλωσή του περί προσπάθειας να στηθεί τελικός ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, αναστατώνοντας τις αρμόδιες Αρχές.

Η ηγεσία της πάλης στην Ελλάδα, αλλά και ο ίδιος ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ζητούν από τον Πιλίδη να δώσει εξηγήσεις για αυτή του την τοποθέτηση. Και δεν αποκλείεται, μάλιστα, να υπάρξουν πιο δραστικά μέτρα, επιθυμώντας άμεσα να προσφέρει τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Ψάχνουν τρόπο να τον φέρουν για εξηγήσεις
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομοσπονδία της πάλης, με τη βοήθεια του υφυπουργείου, θέλουν να μιλήσουν με την παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί, ώστε να γυρίσει άμεσα στην Ελλάδα ο Γιωρίκας Πιλίδης και να δώσει τις εξηγήσεις, που οφείλει.

Αν συμβεί κάτι τέτοιο, θα δημιουργηθεί μεγάλο μπέρδεμα, ειδικά αν χρειαστεί να μείνει στην Ελλάδα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα ο πρωταθλητής της πάλης. Αναζητείται ένα παράθυρο, ώστε να ταξιδέψει για λίγες μέρες και μετά να γυρίσει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι σίγουρο πως ο Ατζούν θα συμφωνήσει, έχοντας «δέσει» κάθε παίκτη με ισχυρό συμβόλαιο.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να είναι καθοριστικές και ίσως πρέπει να περιμένουμε κινήσεις από τις Αρχές, που αναφέρθηκαν, ώστε να ξεκαθαριστεί το τοπίο και να φανεί, αν ο Πιλίδης μείνει στον Άγιο Δομίνικο ή όχι, σε μια εξέλιξη που θα μπορούσε να πλήξει καθοριστικά τους Διάσημους. Αν και αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στο πραγματικά σημαντικό ζήτημα…

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.