Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor 11/5: Τραυματισμός για Ρουβά λίγο πριν το ΤΕΛΟΣ… – Τρέχουν για βοήθεια οι παίκτες (video)

Τα ευτράπελα δεν σταματούν για τους παίκτες του Survivor κι ειδικότερα για την κόκκινη ομάδα. Ένας σοκαριστικός τραυματισμός αναστατώνει τους παίκτες στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα (11/5) με τον αγώνα να σταματά.

Τα χτυπήματα συνεχίζονται για τους κόκκινους, οι οποίοι από τη στιγμή που αποβλήθηκε ο Κατσαούνης, δεν έχουν ησυχάσει. Οι δυνάμεις τους αρχίζουν να φθίνουν και σταδιακά εξαντλούνται. Οι παίκτες παίζουν περισσότερους αγώνες, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να διαχειριστούν τα νεύρα τους.

Μετά την ποινή του Στάθη – ύστερα από το ξέσπασμά του στον αγώνα – έρχεται ένα ακόμα “χτύπημα” για την ομάδα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα επάθλου, ο Απόστολος Ρουβάς έπεσε και χτύπησε στο σβέρκο του, με αποτέλεσμα να σφαδάζει από τον πόνο.

Survivor | Trailer | 11/05/2022

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Οι συμπαίκτες του, αλλά και οι αντίπαλοι έτρεξαν στο πλευρό του και ο αγώνας σταμάτησε με το σφύριγμα του Γιώργου Λιανού. Πιθανώς, λοιπόν, ο Απόστολος Ρουβάς να μείνει για λίγο χρονικό διάστημα εκτός αγώνων για να αναρρώσει.

Από τη στιγμή που δεν έχουμε εικόνες από ασθενοφόρα, σημαίνει ότι ο τραυματισμός δεν είναι ιδιαίτερα ανησυχητικός στο νέο επεισόδιο του Survivor σήμερα (11/5). Ο αγώνας, λοιπόν, θα συνεχιστεί με τους παίκτες να διεκδικούν το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού!

 

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.