Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor: Το κοινό μίλησε! Ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Αλέξης Παππάς! (video)

Το κοινό μίλησε! O παίκτης που αποχωρεί από το παιχνίδι είναι ο Αλέξης Παππάς και τα σχόλια στο Twitter είναι επικά.

Τι κι αν είσαι φανατική ορισμένων παικτών στο παιχνίδι επιβίωσης Survivor, φαίνεται πως τον τελευταίο λόγο στις ψηφοφορίες έχει η πλειοψηφία του κοινού και τι πιο ξεκάθαρο από τα σχόλια των πιστών τηλεθεατών στα social media;

Ολόκληρη η κοινότητα του Twitter μίλησε σήμερα και αποφάσισε πως ο Αλέξης Παππάς ήδη είναι με το ένα πόδι εκτός του διαγωνισμού.

Όλα αυτά πριν το τέλος του επεισοδίου για το ποιος όντως θα αποχωρήσει και αποφάσισε σωστά πως ο Αλέξης Παππάς θα φύγει από το παιχνίδι!


Τελικά ο Τριαντάφυλλος, και Γιώργος Ασημακόπουλος θα παραμείνουν στο παιχνίδι!

Στο τελευταίο συμβούλιο ο Τριαντάφυλλος, που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση, έκανε έκκληση να μην τον στηρίξει ο κόσμος ώστε να αποχωρήσει από το Survivor και να δυναμώσει αγωνιστικά η Κόκκινη ομάδα. Αλλά τελικά ο Τριαντάφυλλος θα μείνει για να σπάσει το ρεκόρ του Ντάνου τελικά…?

Ο Κόσμος δεν τον μπορούσε άλλο και τον έστειλε σπίτι του.

Γιατί τελικά ο κόσμος έχει μνήμη και κρίση ΆΛΕΞ

Ο Αλέξης Παπάς είναι ήδη στο ξενοδόχειο

Μεγάλος κερδισμένος ο Τριαντάφυλλος με την μπλόφα του που κέρδισε χρόνο στο νησί.

Και οι μεγάλοι χαρούμενοι της βραδιάς ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης

Survivor: Έξαλλος ο Κώστας με την «κωλοτούμπα» του Ντάφυ (video)

Μία μεγάλη λογομαχία έλαβε μέρος λίγο πριν τον αγώνισμα. Κώστας και Τριαντάφυλλος βρέθηκαν στο επίκεντρο του Survivor. Αφορμή αποτέλεσε το σχόλιο του Κώστα για τον Ντάφυ και την κωλοτούμπα που έκανε στο ριάλιτι επιβίωσης.

Κόκκινοι και Μπλε παρατάχθηκαν στον στίβο μάχης για να παλέψουν για το έπαθλο επικοινωνίας και φαγητού. Πριν ξεκινήσει ο αγώνας, όμως, τον λόγο πήρε ο Κώστας ο ζαχαροπλάστης, ο οποίος ανέφερε χαρακτηριστικά ότι δεν μπόρεσε να κοιμηθεί το βράδυ με την κωλοτούμπα που έκανε ο τραγουδιστής. «Ο Τριαντάφυλλος δύο μήνες μας έχει πάρει τ’ αυτιά. “Έλα στον τάκο μαζί μου, έλα στον τάκο μαζί μου. Δεν φοβάμαι τίποτα”. Τώρα που ήρθε ο Ασημακόπουλος στον τάκο μαζί λες αφήστε με να φύγω;» ήταν μερικά από τα λόγια που εξέφρασε ο Κώστας στον Γιώργο Λιανό για τον Τριαντάφυλλο του Survivor.

Η στρατηγική πίσω από τη συμπεριφορά του Ντάφυ
Ο Κώστας αποκάλυψε ότι αυτή η εναλλαγή στη συμπεριφορά του μυρίζει στρατηγική. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο επειδή νιώθει αδύναμος! «Ετοιμάζεις τον εαυτό σου να έχει μια δικαιολογία άμα φύγεις». Ο Κώστας δεν έλειψε να σχολιάσει ότι έχει συνηθίσει έναν Τριαντάφυλλο δυναμικό που μπαίνει μπροστά και ζητεί την στήριξη του κόσμου.

Ο Τριαντάφυλλος φυσικά δεν έλειψε να σχολιάσει στην τοποθέτηση που έκανε ο Κώστας για την απόφασή του να μιλήσει έτσι για το Survivor. Ο τραγουδιστής απάντησε ότι σκέφτηκε την ομάδα του, σε περίπτωση που φύγει θα δυναμώσει, αλλά σε περίπτωση που παραμείνει θα συνεχίσει να παλεύει. «Εγώ ήμουν ξεκάθαρος με όλους. Εάν δεν το σέβεσαι αυτό είναι πρόβλημά σου Κώστα μου», ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του!

«Έχω μάθει στη ζωή μου να παλεύω, Κώστα»

loading...