Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor: Τζο Μαριδάκη η νέα παίκτρια των Μαχητών – Τι πρέπει να ξέρεις για την παίκτρια – Η προσωπική ζωή, η ηλικία, το ύψος, η καταγωγή, το Instagram, οι σπουδές, και τα κιλά (video)

Η Τζο Μαριδάκη πήρε τη μεγάλη απόφαση και μπήκε στο Survivor αφού θέλει να ζήσει και εκείνη τη μεγάλη εμπειρία που προσφέρει το ριάλιτι του ΣΚΑΙ! Και σίγουρα θα φέρει με τον δικό της τρόπο ανατροπές, στην καλύβα των Μπλε!

Survivor: Το τρέιλερ του παιχνιδιού βγήκε την Παρασκευή για να διαφημίσει το Σαββατιάτικο επεισόδιο που θα έχει τεράστιο ενδιαφέρον! Κι αυτό γιατί θα γνωρίσουμε για πρώτη φορά τους δύο νέους παίκτες που θα μπουν στο παιχνίδι! Οι δύο νέοι παίκτες θα είναι η Τζο Μαριδάκη και ο Στάθης Σχίζας.

Από ότι μαθαίνουμε, ο Στάθης Σχίζας θα διαγωνιστεί στο πλευρό των Διασήμων και η Τζο Μαριδάκη μαζί με τους “Μαχητές“. Αυτό σημαίνει πως αλλάζουν οι ισορροπίες στις δύο ομάδες καθώς οι “κόκκινοι” θα έχουν τέσσερις άνδρες και οι “μπλε” τέσσερις γυναίκες.

Ας γνωρίσουμε την Τζο
Τζο Μαριδάκη

Η Τζο Μαριδάκη είναι η νεότερη παίκτρια του φετινού Survivor έχοντας γεννηθεί το 2002. Η Τχο λοιπόν, είναι φοιτήτρια της Κτηνιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλίας και είναι ιδιαίτερα αθλητική, έχοντας κάνει στίβο στις αποστάσεις 3 χιλιομέτρων και 5 χιλιομέτρων.

Η Τζο Μαριδάκη μπαίνει το Σάββατο στο Survivor!

ΔΕΙΤΥΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Μάλιστα, κατέχει και πανελλήνιες διακρίσεις στο άθλημά της και ο λόγος που δηλώνει συμμετοχή στο φετινό Survivor είναι για να δείξει πως δεν φοβάται τίποτα και κανέναν, άσε που είναι και μια ευκαιρία να “απαντήσει” σε όσους την αμφισβητούν.

“Είτε κερδίζεις, είτε μαθαίνεις” είναι το μότο της και θεωρεί πως με τον χαρακτήρα που διαθέτει μπορεί να πάει περίφημα και να κερδίσει τον τίτλο του “Survivor 2022”.

Το νεαρό κορίτσι είναι έτοιμο για όλα καθώς θέλει να απολαύσει τα αγωνίσματα και να φτάσει στο τέλος, μιας και πιστεύει πως μπορεί να μπει στον μεγάλο τελικό.

Τι πρέπει να ξέρεις για την Τζο :

#1. Γεννήθηκε στην Κρήτη

#2. Είναι 19 ετών!

#3. Σπουδάζει στο πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στο τμήμα κτηνιατρικής στης Σχολής επιστημών υγείας.

#4. Είναι αθλήτρια στίβου στις αποστάσεις 3χλμ και 5χλμ.

#5. Έχει πολλές διακρίσεις σε πανελλήνιο επίπεδο.

#6. Είναι ένα ατρόμητο κορίτσι και με την είσοδο της στο Survivor θέλει να κλείσει τα “στόματα κάποιων’.

#7. Έχει δηλώσει πως λειτουργεί καλύτερα σαν μονάδα και όχι με την ομάδα! Οπότε καταλαβαίνεις πως θα υπάρξουν θεματάκια!

Η Τζο Μαριδάκη θέλει να φτάσει στον τελικό του ριάλιτι και παρά το νεαρό της ηλικίας της, θέλει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να αποδείξει πως είναι ικανή για όλα όσα έχει βάλει στο μυαλό της να πετύχει!

Τσέκαρε την και στο Instagram:

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.