Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor: Τα απίστευτα ποσά που θα παίρνουν οι νέοι παίκτες

Και ενώ άλλοι αποχωρούν από τον Άγιο Δομίνικο, έχουμε νέες αφίξεις στο Survivor, καθώς ο Αριστείδης Σοϊλέδης, η Κάτια Ταραμπάνκο και ο Σάκης Αρσενίου θα είναι οι νέοι παίκτες που θα μπουν για να αγωνιστούν και αυτοί στο ριάλιτι επιβίωσης και μάλιστα ήδη έχουν συμφωνήσει τα ποσά που θα παίρνουν κάθε εβδομάδα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «OPEN Weekend» τα ποσά που θα πάρουν οι νέοι παίκτες στο Survivor είναι αστρονομικά.

Τα ποσά που συμφώνησαν οι νέοι παίκτες του Survivor
Σήμερα μπαίνει ο Άρης Σοϊλέδης, ο γνωστός ποδοσφαιριστής του οποίου το συμβόλαιο στην ομάδα που έπαιζε είχε λήξει το καλοκαίρι και υπήρχαν αιχμές ότι μπορεί να το ανανέωνε. Αυτό ίσως να έπαιξε βέβαια ρόλο στο ποσό που θα του δοθεί και αυτό είναι 8.000 ευρώ, ποσό που έπαιρνε και ο Βαλάντης, ο οποίος αποχώρησε.

Όσον αφορά στη Κάτια Ταραμπάνκο η οποία θα βρεθεί στον Άγιο Δομίνικο τη Δευτέρα, υπάρχουν πληροφορίες ότι το ποσό που θα πάρει μπορεί να φτάσει τα 10.000, πολύ μεγαλύτερο από το περσινό ποσό, ενώ το συμβόλαιο της θα διαφέρει από των υπολοίπων ή για λόγους υγείας ή με κάποια πιθανή συμφωνία για μελλοντική συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής. Μάλιστα η Κάτια από πέρσι είχε δείξει πόσο δυνατή παίκτρια είναι και πόσο ικανή να προκαλεί εντάσεις, κάτι για το οποίο η παραγωγή μπορεί να προσφέρει περισσότερα χρήματα, αφού αυτό φέρνει και μεγαλύτερη τηλεθέαση.

Ο Σάκης Αρσενίου, ο οποίος είναι χαμηλών τόνων, ένα προφίλ που δεν ξέρουμε αν θα έχει και στο ριάλιτι επιβίωσης, όπως ο ίδιος είχε δηλώσει ήθελε πάρα πολύ να μπεi στο Survivor και σύμφωνα με πληροφορίες θα αμείβεται με 6.000 ευρώ την εβδομάδα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.