Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor προτεινόμενοι spoiler 07/04: MEGA POLL! Ψηφίστε ποιος θέλετε να παραμείνει στο Survivor!

Survivor προτεινόμενοι spoiler 07/04: Από σήμερα θα έχετε την χαρά μέσα από το Sports365.gr να μπορείτε με θετική σας ψήφο να λέτε ποιος θέλετε να παραμείνει. Αυτό θα γίνει έπειτα από κάθε ασυλία που ολοκληρώνεται ανά εβδομάδα και θα έχουμε τους υποψηφίους. Με θετική ψήφο λοιπόν, λέτε ποιος παίκτης θέλετε να παραμείνει στο Survivor. Θα γίνετε ώστε να έχουμε και μία εικόνα μαζί σας, τι θέλετε πραγματικά εσείς και στο τέλος να έχουμε μία πιο σφαιρική άποψη με την απόφαση της αποχώρησης.

Μία χρήσιμη διαδικασία για να μπορείτε και εσείς οι ίδιοι να έχετε έναν μπούσουλα προς τα που πάνε οι ψήφοι. Να ξέρετε πάνω κάτω να υπολογίζεται και με δική σας κρίση. Είναι μακρύς ακόμα ο δρόμος για το φετινό Survivor. Έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας.

Η απορία και η αγωνία κάθε βδομάδα είναι λογικό να υπάρχει για το παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ. Τώρα στο θέμα που μας αφορά οι κόκκινοι ψήφισαν να είναι υποψήφιος ο Τριαντάφυλλος. Ο Αλέξης Παππάς επιλέχθηκε από τον Ηλία Μπόγδανο. Αντίστοιχα ο Κόρο έδειξε σαν υποψήφιο τον Κώστα Παπαδόπουλο. Από την μπλε κάλπη βγήκε η Χριστίνα Κεφαλά.

για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

loading...