Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

Survivor – Ο Σάκης Κατσούλης πάει απευθείας στον τελικό: Αυτοί είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση

Ο Σάκης Κατσούλης βγήκε νικητής για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο αγώνισμα της ασυλίας του Survivor! Αυτόματα κέρδισε τη θέση του στον μεγάλο τελικό του reality επιβίωσης, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα την μεθεπόμενη εβδομάδα!

Αυτό είχε ως συνέπεια, ο Γιώργος Κορόμι να πρέπει να επιλέξει κάποιον άλλον.

Ο νικητής της αποψινής ασυλίας έβγαλε χθες στον τάκο τον Γιώργο Ασημακόπουλο, με τον Κόρο σήμερα να δίνει την Μαριαλένα Ρουμελιώτη. Ο 30χρονος επιχειρηματίας δεν θα μπορούσε να ψηφίσει την πρώην σύντροφό του αλλά ούτε και τον Ηλία Μπόγδανο, αφού είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος. Έτσι, ο Σάκης Κατσούλης ψήφισε ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση τον Γιώργο Κορόμι.

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Γιώργος Κορόμι είναι οι τελευταίοι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Survivor για φέτος.

Αυτό είναι το “χρυσό” συμβόλαιο που έχει προσφέρει ο Τούρκος παραγωγός στο πολυσυζητημένο ζευγάρι του reality επιβίωσης για να τους κρατήσει στην Acun Medya.

Στο πολυσυζητημένο ζευγάρι παικτών, του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη φαίνεται πως θέλει να επενδύσει ο Acun Ilicali, ο Τούρκος παραγωγός του Survivor, προσφέροντάς τους ένα χρυσό συμβόλαιο για να παραμείνουν στην Acun Medya.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος του «Πρωινού», Αλέξης Μίχας, ο Acun Ilicali έχει προσφέρει ένα “δώρο” στο ζευγάρι, που δεν είναι άλλο από μια τηλεοπτική συνεργασία για να συνεχιστεί η συνεργασία τους και την επόμενη σεζόν. «Η παραγωγή τους προσέγγισε, τους πρότεινε ένα πολύ μεγάλο χρηματικό ποσό, με πολλά μηδενικά, για να έχουν συνεργασία με την Acun Medya και μετά το παιχνίδι. Η πρώτη κρούση έγινε ήδη ενώ είναι μέσα στο παιχνίδι και οι δυο ανανέωσαν το ραντεβού για την Αθήνα μετά τον μεγάλο τελικό» ανέφερε ο δημοσιογράφος, ξεκαθαρίζοντας πως ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό το εάν πρόκειται για κοινό συμβόλαιο ή όχι.

loading...