Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor: Ο πρώην της Μυριέλλας ταξίδεψε χθες στον Άγιο Δομίνικο

Οι ανατροπές συνεχίζονται στο ριάλιτι επιβίωσης, ενώ έρχονται και νέες εκπλήξεις. Μάλιστα, όπως αποκάλυψε η εκπομπή του OPEN, «Ποιος είναι πρωινιάτικα», ο πρώην της Μυριέλλας από το Survivor ταξίδεψε χθες στον Άγιο Δομίνικο. Πού αποσκοπεί αυτό το ταξίδι; Θα τον δούμε στο ριάλιτι του ΣΚΑΪ;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής, ο πρώην της Μυριέλλας, ο Κωνσταντίνος Πεταλωτής αποκάλυψε ότι ήδη από τα τέλη Σεπτεμβρίου – αφότου είχε χωρίσει με την ηθοποιό – είχε κλείσει εισιτήρια προκειμένου να ταξιδέψει στον Άγιο Δομίνικο. Το ταξίδι του λοιπόν δεν σχετίζεται με το Survivor, αφού την κράτηση είχε κάνει πριν μάθει ότι η πρώην σύντροφός του θα συμμετέχει τελικά στο ριάλιτι επιβίωσης.

Μάλιστα, ο Σερραίος δημοσιογράφος σημείωσε ότι πέρυσι έβλεπε το Survivor και του άρεσε πάρα πολύ, γι’ αυτό κι έκλεισε να πάει στον Άγιο Δομίνικο. Παρόλα αυτά, υπάρχει ένα μικρό ενδεχόμενο να τον δούμε τον πρώην της Μυριέλλας στο Survivor, αφού όλα είναι πιθανά με παραγωγό τον Ατζούν. Πάντως θα είχε ενδιαφέρον να δούμε την αντίδραση της ηθοποιού.

Μάλιστα ο παραγωγός ετοιμάζει ήδη πολλές εκπλήξεις, αφού σε ένα επερχόμενο έπαθλο επικοινωνίας ετοιμάζεται να φέρει μερικά κοντινά πρόσωπα των παικτών προκειμένου να τους δουν για μόλις λίγα λεπτά. Είναι ακόμη άγνωστο ποια πρόσωπα θα φέρει, αλλά όποιον και να προσεγγίσει σίγουρα θα αναστατώσει τους Survivors και θα τονώσει το ηθικό τους.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.