Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ένα χρόνο μετά τη μεγάλη νίκη στον τελικό

26

Survivor: Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ένα χρόνο μετά τη μεγάλη νίκη στον τελικό


Ήταν τη νύχτα της 5ης Ιουλίου του 2017, όταν ο Γιώργος Αγγελόπουλος μετά από μια πορεία 5 μηνών στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ, κέρδιζε το μεγάλο έπαθλο του Survivor. Οι θεατές, που είχαν κατακλείσει το Άλσος Βεΐκου από νωρίς το απόγευμα, στο άκουσμα του ονόματος του νικητή παραληρούσαν. Ο Ντάνος βρισκόταν στην κορυφή και από εκείνη τη στιγμή -ίσως και νωρίτερα δίχως ο ίδιος να το γνωρίζει- η ζωή του άλλαζε για πάντα.

Έναν χρόνο μετά, ο Γιώργος Αγγελόπουλος συνεχίζει να βρίσκεται στο επίκεντρο της lifestyle επικαιρότητας, ακολουθώντας διαφορετικά μονοπάτια, μέσα από τη συμμετοχή του στο δημοφιλές σίριαλ «Το Τατουάζ». Ο ίδιος μετρά πολλά εξώφυλλα, συνεντεύξεις και παπαρατσικές φωτογραφίες. Πώς αισθάνεται έναν χρόνο μετά τη νίκη του στο Survivor; Με μια του ανάρτηση στο Instagram, ο Ντάνος περιγράφει τον χρόνο που πέρασε με τέσσερις λέξεις: «Ένας χρόνος, μια ώρα…».

Πηγή: zappit.gr


Προβάδισμα 9,8% για τη ΝΔ δίνει νέα δημοσκόπηση


loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More