Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας του Γιωρίκα Πιλίδη ο οποίος και βρίσκεται εκτός αγωνισμάτων αυτό το διάστημα (video)

Τι συμβαίνει με τον Γιωρίκα Πιλίδη στο Survivor ο οποίος και βρίσκεται εκτός αγωνισμάτων αυτό το διάστημα

Για το Survivor μίλησε ο Γιάννης Χατζηγεωργίου όταν βρέθηκε καλεσμένος της Σταματίνας Τσιμτσιλή στο πλατό του Happy Day στον Alpha. Ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε, μάλιστα, στον πρώην συμπαίκτη του, Γιωρίκα Πιλίδη ο οποίος και βρίσκεται εκτός αγωνισμάτων αυτό το διάστημα εξαιτίας προβλήματος με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «λόγω της αφαγίας, από την δεύτερη κιόλας μέρα ο Γιωρίκας ήταν καταβεβλημένος. Το παιδί έκλαιγε και έλεγε, «πω πω εγώ τώρα πως θα το αντέξω αυτό το πράγμα;». Γιατί είχε συνηθίσει τέσσερις χιλιάδες θερμίδες την ημέρα».

«Εννοείται πως αυτό είναι και το πρόβλημα με την υγεία του σήμερα».

Ο Γιάννης Χατζηγεωργίου σχολιάζει τις εξελίξεις στο Survivor

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

«Εγώ αυτό το εμφάνισα την όγδοη μέρα. Μέχρι την έβδομη μέρα έλεγα εντάξει με τις δυο κουταλιές ρύζι και πονούσα. Μπορεί να συνηθίζεις, αλλά στον ενάμιση μήνα το σώμα σου καταλαβαίνει» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρώην παίκτης του Survivor στην εκπομπή του Alpha. «Η αφαγία δημιουργεί ναυτία, τάση για εμετό και φρικτό πόνο στο στομάχι».

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.