Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor αποχώρηση: Έπεσαν ΒΕΓΓΑΛΙΚΑ στη Ρόδο μετά την αποχώρηση του Αλέξη Παππά-Η ανάρτηση της αδερφής του Τζέιμς (video)

Survivor Ελλάδας: Ανάσταση έκαναν οι Ροδίτες με την αποχώρηση του Αλέξη Παππά!

Γνωρίζουμε πως η καταγωγή του James Καφετζή είναι από τη Ρόδο, όπου εκεί έχει μεγαλώσει και ζει με τους γονείς και τα αδέρφια του. Εκεί, στην πρωτεύουσα των Δωδεκανήσων διατηρούν και την οικογενειακή τους επιχείρηση, πράγμα που κάνει τον James γέννημα-θρέμμα Ροδίτη.

Η αδερφή του James, Έφη, έχει εκφράσει και στο παρελθόν τη στήριξή της το πρόσωπο του αγαπημένου της αδερφού μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Φυσικά κάτι τέτοιο είναι απολύτως λογικό, καθώς ο οποιοσδήποτε από εμάς θα στήριζε το μέλος της οικογένειάς του.

Survivor 4: Θα τρίβεις τα μάτια σου όταν δεις την σύντροφο του Τζέιμς-Αποκλείεται να την άφηνες μόνη!

Πόσο μάλλον τώρα που όλη η Ελλάδα στηρίζει τον James μετά από τις συνεχόμενες επιθέσεις που δέχεται από τον Αλέξη Παππά. Επομένως ήταν αναμενόμενο να χαρούν με την χθεσινή εξέλιξη του Συμβουλίου αποχώρησης, αφού είδαν τον άνθρωπο που έχει βάλει στο στόχαστρο τον παίκτη της μπλε ομάδας να αποχωρεί αφήνοντας τον James στην ησυχία του.

Μπορεί λοιπόν να είδαμε την μπλε ομάδα να πανηγυρίζει την χθεσινή αποχώρηση, όμως όπως είδαμε τα πράγματα στην Ρόδο πήραν άλλη τροπή. Συγκεκριμένα η αδερφή του Ροδίτη παίκτη ανέβασε ένα Story στο instagram, στο οποίο φαίνεται να πετούν βεγγαλικά την ώρα της ανακοίνωσης του ονόματός του Αλέξη Παππά!

Survivor αποχώρηση: Η Ελευθερία Ελευθερίου “καρφώνει” Τζέιμς, Νίκο και Άννα-Μαρία! Όλη η αλήθεια για την σχέση της με τον Αλέξη Παππά (video)

Η Ανάσταση έγινε λοιπόν λίγο πιο πριν στο νησί της Ρόδου!

Δείτε εδώ το βίντεο!

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.