Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Survivor – Αποκαλυψη: Το όνομα «βόμβα» που «παρακαλάει» η παραγωγή και ο ντόρος που θα προκαλέσει λόγω του… παρελθόντος του! Τρομερό παρασκήνιο

Το Survivor μπορεί να έχει βγει για λίγο από την καθημερινότητά μας, μετά το τέλος του πρώτου κύκλου και τη νίκη του Γιώργου Αγγελόπουλου, ωστόσο το Athensmagazine.gr παραμένει στην «πίεση» και σας παρουσιάζει τρομερό παρασκήνιο εν όψει του δεύτερου κύκλου!

Πριν λίγες μέρες σας αποκαλύψαμε για την τρομερή πρόταση της παραγωγής στον Δημήτρη Σαλπιγγίδη  και τώρα ερχόμαστε να σας δώσουμε το όνομα που θα προκαλέσει τον μεγαλύτερο ντόρο από οποιοδήποτε άλλο θα ακούσουμε για τον δεύτερο κύκλο του Survivor!

Έχουν ακουστεί πολλοί! Ο Γιώργος Μανίκας, η Μάγκυ Χαραλαμπίδου, ο Χρήστος Χολίδης, η Ελένη Χατζίδου όμως κανένας ακόμα δεν έχει δώσει τα χέρια με την παραγωγή! Το βαθμό δυσκολίας για τον ΣΚΑΙ αυξάνει και το γεγονός πως τη νέα τηλεοπτική σεζόν θα υπάρχουν ακόμα δύο ριάλιτι επιβίωσης που θα καθηλώσουν το κοινό και θα… αποσπάσουν διάσημους! Και φυσικά μιλάμε για το Survival στο Έψιλον και τους “Νομάδες” στον ΑΝΤ1!

Και πάμε τώρα στο καυτό παρασκήνιο που σας έχει το Athensmagazine.gr! Σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες η παραγωγή έχει κάνει πρόταση και περιμένει το μεγάλο “ΝΑΙ” στον Γιώργου Μαυρίδη! Τον γνωστό τατουατζή – παρουσιαστή από την Θεσσαλονίκη που γνωρίσαμε μέσα από το World Party!

Φυσικά αμέσως ερωτηματικά δημιουργεί η συνύπαρξη του με τον Σάκη Τανιμανίδη, αφού πολλά δημοσιεύματα θέλουν τους δύο πρώην κολλητούς να μην μιλούν καν μεταξύ τους και οι σχέσεις τους να είναι κάκιστες! Πάντως αυτή την στιγμή παραμένει άγνωστο αν θα είναι και ο Σάκης Τανιμανίδης ο παρουσιαστής του Survivor 2 αφού πολλά ονόματα ακούγονται καθημερινά για την αντικατάστασή του από το κανάλι του Φαλήρου!

Δείτε όλα τα Επεισόδια εδώ

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.