Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Στο The Bachelor η πρώην του Παντελή Παντελίδη – Άλλος άνθρωπος μετά τις πλαστικές

Την Αναστασία Βοσκανίδου, τη γνωρίσαμε κυρίως μέσα από τη συμμέτοχή της στις οντισιόν του πρώτου κύκλου του GNTM τώρα όμως θα την δούμε στο The Bachelor.

Η εντυπωσιακή Αναστασία μπορεί πήρε άριστα για το σώμα της από τους κριτές, δεν πήρε όμως τα τρία «ΝΑΙ» που χρειαζόταν για να περάσει, καθώς οι πλαστικές επεμβάσεις στη μύτη και τα χείλη της ήταν απαγορευτικές για την κριτική επιτροπή.

Το μοντέλο που ήταν για κάποιο καιρό στο πλάι του Παντελή Παντελίδη, θα το δούμε απόψε το βράδυ στην πρεμιέρα του «The Bachelor».

Αναστασία Βοσκανίδου πλαστικές επεμβάσεις

ss=”img-responsive” src=”https://peiraxtiri.gr/wp-content/uploads/2020/09/boskanidou_bachelor_show.jpg,q0.422431402007897.pagespeed.ce.Y4SHbyeR3z.jpg” alt=”Bachelor Αναστασία Βοσκανίδου” />

Η 26χρονη Αναστασία Βοσκανίδου είναι ανάμεσα στις 20 διαγωνιζόμενες που θα διεκδικήσουν τον πρώτο Έλληνα Bachelor, Παναγιώτη Βασιλάκο.

Η αποκάλυψη για τη συμμετοχή της στο νέο ριάλιτι του Alpha, έγινε μέσα από το τρέιλερ.

Bέβαια, η όμορφη κοπέλα έχει κάνει αρκετές πλαστικές και δυσκολευτήκαμε αρκετά να την αναγνωρίσουμε! Μάλιστα βρήκαμε φωτογραφία της με τον Παντελή Παντελίδη στην οποία είναι άλλος άνθρωπος!

Αναστασία Βοσκανίδου και Παντελίδης

Όπως φαίνεται μια από τις επεμβάσεις που έκανε ήταν στην μύτη της και μας εξασφάλισε η ίδια μια σέλφι.Αναστασία Βοσκανίδου the bachelor

youweekly.gr

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.