Στο νοσοκομείο 27 άτομα μετά από φοιτητικό πάρτι

0 4

Είχε χαρακτηριστεί «το πάρτι της χρονιάς», ωστόσο μάλλον περισσότερο θα μείνει στη μνήμη των ανθρώπων του ΕΚΑΒ που έτρεχαν από τα ξημερώματα μέχρι σήμερα το πρωί να δώσουν τις πρώτες βοήθειες σε 27 ανθρώπους που παρέστησαν σε αυτό.

Σύμφωνα με τον «Ταχυδρόμο», ασθενοφόρα με διασώστες βρίσκονταν σε διαρκή κίνηση για τη διακομιδή νεαρών σε κατάσταση μέθης. Τουλάχιστον 27 άτομα μεταφέρθηκαν χθες στο για πρώτες βοήθειες από τις 02:00 έως τις 08:30, όταν και διαλύθηκε η εκδήλωση.

Το φοιτητικό πάρτι στη Θεσσαλία ήταν οργανωμένο έτσι, ώστε να μείνει στην… ιστορία, όπως αναφερόταν και στην πρόσκληση μέσω της οποίας απευθύνονται κάθε χρόνο. Μάλιστα, σε αυτό πηγαίνουν φοιτητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, η συμμετοχή των οποίων ανέρχεται σε χιλιάδες.

Φέτος ήταν η 14η σερί χρονιά που ανανεώθηκε το ραντεβού τους. «Ορδές» πήγαν με πούλμαν, αλλά και με τρένα για να λάβουν μέρος. Το πάρτι είχε διάρκεια μέχρι πρωίας, ωστόσο αρκετοί κατέληξαν στο νοσοκομείο, από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ όπως αναφέρεται.

Πληρώματα του ΕΚΑΒ της βραδινής βάρδιας και της πρωινής έτρεχαν σε απανωτά περιστατικά. Συνολικά 27 άτομα διακομίστηκαν από τον χώρο της εκδήλωσες και τα πέριξ από τα ΚΤΕΛ, στην περιοχή των Παλιών, σε κατάσταση μέθης. Μάλιστα, κάποιοι ήταν σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

loading...
loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.