Η καθημερινή σου ενημέρωση!

STAR: Το «Διπλό χτύπημα» που ετοιμάζετε στο GNTM αλλά και ο αδιαπραγμάτευτος όρος!!! (video)

Θα δούμε ή όχι GNTM, τη νέα τηλεοπτική σεζόν; Η απάντηση στο συγκεκριμένο ερώτημα φαίνεται πως εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την έκβαση των συζητήσεων που έχει ανοίξει το STAR.

Ναι, καλά καταλάβατε, το κανάλι έχει προσεγγίσει Βίκυ Καγιά και Ηλιάνα Παπαγεωργίου εν όψει του νέου GNTM, με την τελευταία να θέτει υψηλό οικονομικό τίμημα!

Το STAR θέλει να βγάλει νέο κύκλο στο GNTM αλλά διαμορφώνοντας ένα πολύ διαφορετικό σκηνικό από το φετινό. Εξάλλου αποτελεί κοινό μυστικό ότι κανείς από το κανάλι δεν έμεινε ευχαριστημένος από το φετινό project. Κάποια πρόσωπα, λοιπόν, πρέπει να αλλάξουν..

GNTM: Πρόταση επιστροφής σε Καγιά – Παπαγεωργίου

Σύμφωνα με τη Ναταλία Ανδρικοπούλου, στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς έχουν προσεγγίσει ήδη δύο παλιές γνώριμες. Ο λόγος για την Βίκυ Καγιά και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, οι οποίες αμφότερες συνέβαλαν στην επιτυχία του GNTM. Τα πράγματα όμως μόνο εύκολα δεν είναι!

Η μεν Βίκυ Καγιά μοιάζει εντελώς αρνητική σε μια τέτοια προοπτική, κάτι που είχε αφήσει να εννοηθεί και με διάφορες δηλώσεις της. Πολλές φορές την θυμόμαστε να αναφέρει πως το GNTM θέλει ‘ξεκούραση’, οπότε θα έμοιαζε κάπως περίεργο να έκανε στροφή 180° και να έλεγε το μεγάλο ναι.

Η δε Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είναι τόσο αρνητική αλλά δεν μοιάζει να… ‘καίγεται’ κιόλας. Για αυτό τον λόγο έχει θέσει ένα αρκετά υψηλό οικονομικό τίμημα, προκειμένου να επιστρέψει στον διαγωνισμό μόδας. Το μόνο σίγουρο είναι το STAR καλείται να κάνει γρήγορα βήματα, ούτως ώστε να συνθέσει εκ νέου μια δυνατή ομάδα, η οποία θα τραβήξει τα βλέμματα του τηλεοπτικού κοινού!

Δημήτρης Σκουλός: Όσα δήλωσε για τη φημολογούμενη επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στο GNTM

Φήμες θέλουν το γνωστό μοντέλο να μπαίνει ξανά στην κριτική επιτροπή – Δείτε το βίντεο
Για το GNTM και τη φημολογούμενη επιστροφή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή μίλησε ο Δημήτρης Σκουλός.

Ο φωτογράφος και κριτής του διαγωνισμού μοντέλων μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και αποκάλυψε αρχικά αν θα υπάρξει και επόμενη σεζόν.

«Μου λείπει το GNTM, περνούσα ωραία. Δεν ξέρω αν θα “ξαναπεράσουμε”, δεν έχω ιδέα αν θα γίνει ξανά. Πραγματικά, δεν ξέρω, δεν μας έχουν ενημερώσει για κάτι. Δεν έχω μιλήσει με τα παιδιά για το τι γίνεται», είπε αρχικά.

Δ. Σκουλός: Το διάβασα ότι θα επιστρέψει η Ηλιάνα στο GNTM… αν γίνει εγώ είμαι μια χαρά

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ

Όσο για τις φήμες που θέλουν πίσω την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην κριτική επιτροπή του GNTM, ο Δημήτρης Σκουλός δήλωσε πως τις έχει ακούσει και ο ίδιος, όμως δεν γνωρίζει παραπάνω πληροφορίες.

«Έχω διαβάσει ότι μπορεί να επιστρέψει, δεν με έχει πάρει όμως, κανείς τηλέφωνο να μου το πει. Τώρα αν θες τη γνώμη μου, αν επιστρέψει η Ηλιάνα, που την αγαπώ και είναι από τους πιο κοντινούς μου ανθρώπους, θα το δω σίγουρα. Θα τα μάθετε, όταν μας ενημερώσουν κι εμάς», δήλωσε χαρακτηριστικά.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.