Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

STAR: Συνεχίζει δειλά – δειλά την ελληνική μυθοπλασία. Ποια σειρά πήρε το πράσινο φως;

Με σειρά θα συνεχίσουν στο STAR και την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αλλά το θέμα είναι ότι προς το παρόν δεν ψάχνουν κάποια καινούρια, αφού είναι ικανοποιημένοι με αυτή που έχουν. Συγκεκριμένα, το “Ερωτας με διαφορά” συνεχίζεται και του χρόνου με β’ κύκλο στο κανάλι της Κάτω Κηφισιάς, αφού τα ποσοστά τηλεθέασης ήταν κάτι παραπάνω από ικανοποητικά για το κανάλι. Μάλιστα,την είδηση ανακοίνωσε η Φαίη Ξυλά στη “Φωλιά των Κουκου” όταν η ηθοποιός βρέθηκε χθες στην εκπομπή μαζί με τον συμπρωταγωνιστή της Βασίλη Μίχα. Παράλληλα, αποκάλυψαν και μια είσοδο – έκπληξη, αφού ο πρώην σύζυγος της ηθοποιού, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος θα εμφανιστεί στη σειρά.

“Στη δεύτερη σεζόν θα έχουμε και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και είμαστε πολύ χαρούμενοι για αυτό! Στην πρώτη σεζόν μπήκε ο κολλητός μου, που είναι ο Φάνης Μουρατίδης, δεύτερη σεζόν θα μπει ο πρώην σύζυγός μου, μόνο τον γιο μου δεν έχω βάλει να παίξει από τους αγαπημένους μου άντρες” δήλωσε χαρακτηριστικά η Φαίη Ξυλά.

Στην α’ σεζόν που ολοκληρώθηκε χθες οι τηλεθεατές παρακολούθησαν 12 επεισόδια, όσα περιλαμβάνει και ο δεύτερος κύκλος που ωστόσο δεν θα δούμε άμεσα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η σειρά θα επανέλθει στο STAR με νέα επεισόδια στο β μέρος της επόμενης τηλεοπτικής σεζόν, δηλαδή τον Ιανουάριο του 2022. Μάλιστα, χθες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα του β κύκλου με τον Αλέξανδρο Πανταζούδη, σκηνοθέτη της ρομαντικής κομεντί να σημάνει την ολοκλήρωσή τους μέσα σε κλίμα χαράς αλλά και συγκίνησης.

 

 

 

loading...