Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σούπερ μάρκετ πέταξε φαγώσιμα αξίας 35.000 ευρώ επειδή μια γυναίκα για να σπάσει πλάκα έβηξε και ακούμπησε σε όλα τα ράφια

776

Μια ανόητη φάρσα που σκάρωσε με τους φίλους της, μια γυναίκα έκανε πολλούς πελάτες να χάσουν το χρώμα τους που την έβλεπαν αλλά και το σούπερ μάρκετ να αναγκαστεί να αποσύρει από τα ράφια και να πετάξει προϊόντα αξίας 35.000 ευρώ.

Το περιστατικό συνέβη στην Πενσιλβάνια μια γυναίκα μπήκε στο σούπερ μάρκετ, πήγε πάνω από τα φαγώσιμα και τα ψυγεία των κρεάτων και άρχισε να βήχει επιδεικτικά επάνω τους αλλά και να πιάνει τα προιόντα.

Ο εφιάλτης του κορωνοϊού αμέσως πήρε σάρκα και οστά για τον κόσμο που ήταν στους διαδρόμους και ψώνιζε.

Όλοι έτρεχαν να φύγουν δίπλα από τη γυναίκα που έβηχε και ακουμπούσε τα προιόντα.

Από την πλευρά του η διεύθυνση του σούπερ μάρκετ αναγκάστηκε να πετάξει όλα τα προιόντα σε μια εποχή που ο κάθε άνθρωπος ψωνίζει για το σπίτι του.

Μετά έφερε ειδικό συνεργείο καθαρισμού και απολύμανε τα ράφια.

Από τις κάμερες ασφαλείας το πρόσωπο της γυναίκας ταυτοποιήθηκε. Πρόκειται για μια γυναίκα γνωστή στις αρχές η οποία και κατά το παρελθόν έχει δημιουργήσει προβλήματα σε κόσμο.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More