Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σοκάρουν τα «πέτρινα χρόνια» γνωστού τραγουδιστή που κατάντησε να φάει… σκυλοτροφή. Είχε μάνατζερ τον Ψινάκη!

63

Αμέσως μετά τη διάκρισή του σε μουσικό διαγωνισμό ανέλαβε να τον μανατζάρει ο Ηλίας Ψινάκης, αλλά απ’ ότι φαίνεται και δυστυχώς για τον καλό ομολογουμένως τραγουδιστή, δεν κατάφερε και πολλά.

Ο Σταύρος Κωνσταντίνου σε συνέντευξη του στην εκπομπή “Με αγάπη Χριστιάνα” αποκάλυψε ότι για ένα χρονικό διάστημα δεν είχε καθόλου χρήματα με αποτέλεσμα να δοκιμάσει μέχρι και… σκυλοτροφή.

O γνωστός τραγουδιστής που πρωτο- συστήθηκε στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο «Super Idol» , δήλωσε μεταξύ άλλων: “Όταν κέρδισα το παιχνίδι δεν είχα έπαθλο εγώ, είχα απλά ένα συμβόλαιο. Ήμουν απλά ένας στρατιώτης, οι γονείς μου δεν ήταν η εύπορη οικογένεια για να μου δώσουν κάποια χιλιάρικα να επιβιώσω από εκεί. Έκανα και εγώ κάποια παιδικά λάθη, είχα κάποια λεφτά και πήγα και αγόρασα σκύλο, επειδή είχα μάθει με σκύλο. Την επόμενη μέρα όμως, δεν είχα να φάω. Έτυχε να φάω και σκυλοτροφή”.

“Έτυχε μια μέρα, να ξέρω ότι μεσολαβεί Σαββατοκύριακο, δεν θα μπορούσαν οι γονείς μου να μου κάνουν έμβασμα και ξύπνησα το πρωί και δεν είχα τίποτα σπίτι. Ήταν το ξεκίνημα, δεν είχα ξεκινήσει ούτε την πρώτη μου σεζόν. Δεν ζήτησα βοήθεια, γιατί δεν είναι του χαρακτήρα μου να ζητάω βοήθεια, θέλω ότι κάνω να το κάνω μόνος μου. Την επόμενη μέρα που έζησα αυτή την εμπειρία, χτύπησε το τηλέφωνο μου και ήταν για δουλειά, απ’ όπου έπιασα μια πολύ καλή προκαταβολή” πρόσθεσε ο Σταύρος Κωνσταντίνου.

Οι στρατιωτικοί… νόμοι του Ηλία Ψινάκη

Για τα πρώτα »σκληρά» χρόνια της καριέρας του δίπλα στον μάνατζερ Ηλία Ψινάκη είχε μιλήσει για πρώτη φορά ο Σταύρος Κωνσταντίνου πριν από καιρό και κυπριακή ιστοσελίδα:

-Σταύρο, πρόσφατα είχες μιλήσει για τα πρώτα σου βήματα στην Ελλάδα όταν μάνατζερ σου ήταν ο Ηλίας Ψινάκης. Παρ’ όλες τις γνώσεις και την εμπειρία που έλαβες από αυτόν, μίλησες και για κάποιες δυσκολίες που αντιμετώπισες αφού ήσουν »φυλακισμένος» σε ένα διαμέρισμα….

Ναι, όντως. Στα πρώτα τρία χρόνια πορείας μου στον χώρο της δισκογραφίας, της μουσικής και του καλλιτεχνικού στερεώματος είχα μάνατζερ τον Ηλία Ψινάκη! Δεν το κρύβω ότι είχα να κάνω με έναν άκρως επαγγελματία και έμαθα πολλά από αυτόν. Ήμουνα σε μια νεανική ηλικία που το μόνο που μπορούσα να κάνω ήταν να ακολουθώ τον απόλυτο manager, χωρίς καν να εκφέρω άποψη!

Ο Ηλίας είναι ένας από τους πιο ευφυέστατους ανθρώπους που γνώρισα στα 10 χρόνια πορείας μου. Ήταν και θα είναι σταθμός στην επαγγελματική μου καριέρα! Βέβαια ο δικός μου χαρακτήρας δεν άντεχε πολλά από αυτά που μου ζητούσε να τηρήσω! Όπως για παράδειγμα να μένω στην Γλυφάδα σε διαμέρισμα δίπλα ακριβώς από πολύ γνωστές καφετέριες και μου απαγόρευσε να πηγαίνω.

Συγκεκριμένα είχα πάει για καφέ ένα απόγευμα, το έμαθε και αμέσως χτύπησε το τηλέφωνό μου και άκουσα τον εξάψαλμο »Ο κόσμος πρέπει να σε βλέπει στο μαγαζί σου και στην πίστα και όχι στις καφετέριες». Τότε δούλευα πέντε νύχτες την εβδομάδα στο Posidonio με τον Νίκο Βέρτη. Έφυγα αμέσως από την καφετέρια, πήγα στο σπίτι μου και βούρκωσα. Έλεγα από μέσα μου γιατί να χάνω τα όμορφα της καθημερινότητας μου για την δόξα. Είχα πιστέψει ότι έτσι είναι.

-Ποια ήταν δηλαδή τα »απαγορευτικά» που είχες από τον Ηλία τον τότε καιρό…

Μερικά από τα απαγορευτικά που αυτή τη στιγμή θυμάμαι ήταν:
Να μην κυκλοφορώ άσκοπα σε δημόσιους χώρους εκτός αν είμαι μαζί του ή με κάποιον από τους συνεργάτες του.
Να μην κάνω σχέση και να την εκθέτω δημόσια.
Να μην μιλάω ποτέ και για κανέναν λόγο για επαγγελματικά θέματα που με αφορούν με κανέναν.
Να μην πίνω και να καπνίζω
Να μην έχω επαφή με τις τραγουδίστριες που συνεργάζομαι γιατί θα με φέρουν σε δύσκολη θέση.
Να μην εκφράζομαι σχεδόν καθόλου σε συνεντεύξεις μου, να είμαι μονολεκτικός και σύντομος.

-Υπήρξε στιγμή που ήθελες να κάνεις το μπαμ ή έκανες υπομονή;

Παρόλο που ο στρατός δεν μου άρεσε ποτέ, έστω κι αν τον υπηρέτησα, έμαθα στην ζωή μου να είμαι »στρατιώτης» και ειδικά στην δουλειά μου ειδικά όταν είχα να κάνει με σοβαρούς επαγγελματίες. Με τον Ηλία βίωνα στρατιωτικούς νόμους καριέρας. Ο Ηλίας μπορεί να είναι αυστηρός, κάθετος και απόλυτος αλλά έχει στήσει μεγάλες καριέρες. Ναι, μπορεί σε αρκετά θέματα ο χαρακτήρας μας να μην ταίριαζε και συγκεκριμένα η δική μου απλότητα με τον αυστηρό επαγγελματισμό του ως προς το στήσιμο του μύθου του καλλιτέχνη. Δεν είμαι από τα άτομα που κάνουν μπαμ εύκολα. Σκέφτομαι, ζυγίζω κάποια πράγματα και αν μέσα μου πιέζομαι απλά βρίσκω ήρεμο τρόπο και σταματάω την οποιαδήποτε συνεργασία. Όπως και το έκανα και με τον Ηλία πολύ φιλικά όταν πλέον πίστεψα στα δικά μου θέλω!

patkiout.gr

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More