Σοκ! Πήγε να σβήσει τα κάρβουνα και τους έριξε… υγρό προσάναμμα..! (Video)

0 355

 Κάρβουνα – είσαι μερακλής και καλός ψήστης, ή καλύτερα να μην επιχειρείς να ασχοληθείς με το «άθλημα». Κάτι τέτοιο συνέβη και με τον πρωταγωνιστή του περιστατικού που θα διαβάσετε και το οποίο διαδραματίστηκε στο Σίδνει της Αυστραλίας.

Ο ψήστης λοιπόν μόλις είχε τελειώσει το μπάρμπεκιου για ένα πάρτι που διοργάνωσε ο ίδιος. Πήγαινε από παρέα σε παρέα στην αυλή του σπιτιού του και ρωτούσε τους πάντες εάν ήταν ευχαριστημένοι με το φαγητό και κυρίως με το κρέας που ο ίδιος με τα χεράκια του είχε ψήσει στα κάρβουνα. κάρβουνα

Στη συνέχεια με περίσσια άνεση άρπαξε ένα κουβά που προφανώς νόμιζε ότι είχε νερό και κατευθύνθηκε να σβήσει τα αναμμένα κάρβουνα. Μοιραίο λάθος. Ο μπλε κουβάς δεν περιείχε νερό, αλλά υγρό προσάναμμα για τα κάρβουνα.

Φτάνει δίπλα στο μπάρμπεκιου και ρίχνει το περιεχόμενο του κουβά στη φωτιά. Σε κλάσματα δευτερολέπτου το υγρό προσάναμμα ανεφλέγη και πυρωμένα κάρβουνα μαζί με φωτιά τον τύλιξαν ολόκληρο.

Δημιουργήθηκε μια μικρή έκρηξη η οποία τον πέταξε κάποια μέτρα προς τα πίσω, έκαψε το δέρμα του, τα μαλλιά και τα ρούχα του. Ο άνδρας παραλίγο να πεθάνει. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες.

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.