Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σκύλος κάθεται στα δυο πόδια για να χαιρετήσει τον στρατιωτικό φροντιστή του (βίντεο)

0 396

Σκύλος κάθεται – Στο βίντεο που θα δείτε παρακάτω φαίνεται το ξεχωριστό δέσιμο που υπάρχει ανάμεσα στα σκυλιά του στρατού και τους φροντιστές τους.

Ο λόγος για τον Ντούο Ντούο, έναν στρατιωτικό σκύλο στην ανατολική Κίνα, ο οποίος κάθισε στα 2 πόδια για να χαιρετήσει τον φροντιστή του που επρόκειτο να αποσυρθεί. Ο Γουάνγκ Ξουντόνγκ και οι συνάδελφοί του χαιρετούσαν τον φρουρό τους για τελευταία φορά πριν την απόσυρσή του, όταν ο Ντούο Ντούο είδε κατά τύχη τον φροντιστή του, σύμφωνα με το People’s Daily Online.

Ο Ντούο Ντούο, όταν οι στρατιωτικοί έκαναν τον τελευταίο χαιρετισμό, έκατσε ξαφνικά στα 2 πόδια για να χαιρετήσει και εκείνος. Ο σκύλος έκανε περιπολία στην περιοχή, όταν είδε ξαφνικά τον φροντιστή του και σταμάτησε.Σκύλος κάθεται

Ο Ντούο Ντούο έμεινε σε αυτή την θέση για 10 δευτερόλεπτα και δεν κατέβηκε μέχρι να τελειώσουν οι στρατιωτικοί τον χαιρετισμό. Η συγκινητική φωτογραφία άγγιξε πολλούς χρήστες του διαδικτύου.

Δείτε το βίντεο με τις σχετικές φωτογραφίες:

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More