Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σήμερα η μεγάλη μάχη του Παναγιώτη Ραφαήλ: Ξεκινάει η χορήγηση της πειραματικής γονιδιακής θεραπείας

8

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Η ιστορία του μικρού Ραφαήλ είναι μια ιστορία μάχης. Η πειραματική θεραπεία έχει προγραμματιστεί να χορηγηθεί 21 Νοεμβρίου.

Παναγιώτης-Ραφαήλ: Δεν είναι μόνος του

Πέμπτη 21 Νοεμβρίου. Αυτή είναι η ήμερα που έχει προγραμματιστεί η χορήγηση της πειραματικής θεραπείας στον Παναγιώτη-Ραφαήλ. Μπορεί να είναι μικρός αλλά δίνει την δική του μεγάλη μάχη σε νοσοκομείο της Βοστόνης. Ο Αντώνης από την Κύπρο είναι ένα άλλο παιδί το οποίο πάσχει από την ίδια ασθένεια και δίνει και αυτός την μάχη του.

Οι γονείς των δυο παιδιών μοιράζονται την ίδια αγονία πλέων. Τα παιδιά που λάτρεψε και υποστήριξε ολόκληρη η Ελλάδα και η Κύπρος συναντήθηκαν στην πόλη των ΗΠΑ. Εκεί γνώρισαν και ο ένας τον άλλον.

Η μητέρα του μικρού Αντώνη, είπε: «Ετοιμάζεται για τη γονιδιακή θεραπεία, για τη μεγάλη του ημέρα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι και πολύ αισιόδοξοι. Ο κάθε γονιός που βρίσκει φως κι ελπίδα, είναι σαν να ξαναγεννιέται».

Η θεραπεία του Παναγιώτη-Ραφαήλ έχει προγραμματιστεί από τον διεθνούς φήμης ομογενή γιατρό, Βασίλη Δάρα, έχει προγραμματιστεί για αύριο, στη Βοστόνη. Ο Αντώνης έχει ήδη λάβει την πειραματική θεραπεία και πλέων βρίσκετε υπό συνεχείς παρακολούθηση.

Οι δυο οικογένειες έχουν βρει η μια την άλλη και αντλούν κουράγιο. Η αισιοδοξία έχει επιστρέψει και μπορούν πλέων να δουν το μελλον των παιδιών τους να καλυτερεύει.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.