Η Καθημερινή σου Ενημέρωση

«ΣΕΙΣΜΟΣ» με πρόταση Γερμανού παθολόγου για τους θανάτους μετά από εμβόλιο! Κρύος ιδρώτας στους «ειδικούς»

O διευθυντής του Παθολογικού Ινστιτούτου στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης, Schirmacher, ζητά εδώ και τώρα περισσότερες νεκροψίες ανθρώπων, οι οποίοι ήταν εμβολιασμένοι και θάνατός τους συνδέεται χρονικά με το εμβόλιο!

Μιλώντας Γερμανικό Πρακτορείο Ειδήσεων (dpa), τόνισε πως εκτός από τους θανάτους που καταγράφονται ως «θάνατοι από κορωνοϊό», τα πτώματα ανθρώπων που πεθαίνουν μετά από εμβολιασμό θα πρέπει να εξετάζονται συχνότερα. Ο Schirmacher προειδοποίησε για μεγάλο αριθμό θανάτων μετά από εμβόλια που δεν έχουν αναφερθεί. Οι περισσότεροι ασθενείς που πιθανώς πεθαίνουν από εμβολιασμό δεν έγιναν αντιληπτοί από τους παθολόγους, λέει.

Επικεφαλής Παθολόγος ζητά περισσότερες νεκροψίες εμβολιασμένων

Στην Βάδη-Βυρτεμβέργη, οι παθολόγοι συνεργάστηκαν με τις εισαγγελικές αρχές, την αστυνομία και τους γιατρούς. Έχουν γίνει νεκροψίες σε πάνω από 40 άτομα που πέθαναν μέσα σε δύο εβδομάδες μετά τον εμβολιασμό. Ο Schirmacher υποθέτει ότι το 30 έως 40% από αυτούς πέθαναν από το εμβόλιο. Δεν θέλει να σκορπίσει πανικό και σε καμία περίπτωση δεν αντιτίθεται στους εμβολιασμούς, λέει ο καθηγητής. Αλλά πρέπει να σταθμίσετε τους ιατρικούς λόγους για τον εμβολιασμό ξεχωριστά.

Ο Schirmacher δέχθηκε φυσικά «επίθεση» από άλλους επιστήμονες.

Τα λεγόμενά του δημοσιεύτηκαν και στην πασίγνωστη γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung».

Θα δεχθούν την πρόταση που έκανε;;;

loading...