Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Σάλος στη Σουηδία: Οι επιβάτες έβλεπαν πορνό αντί για δρομολόγια τρένων

5


Αίσθηση έχει προκαλέσει το περιστατικό που σημειώθηκε στο σιδηροδρομικό σταθμό της πόλης Κάλμαρ, στη νοτιοδυτική Σουηδία, όταν διαδραστική οθόνη, αντί για τα συνηθισμένα δρομολόγια των τρένων, πρόβαλλε για τουλάχιστον 15 λεπτά εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου, όπως μεταδίδει το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή που επικαλείται τη διαχειρίστρια εταιρεία των τοπικών δημοσίων συγκοινωνιών, όλα συνέβησαν κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συντήρησης την Πέμπτη στον κεντρικό τερματικό σταθμό λεωφορείων και τρένων του Κάλμαρ.

«Ενημερωθήκαμε από έναν οδηγό λεωφορείων ότι κάποιος πρόβαλε εικόνες πορνογραφικού περιεχομένου σε μία από τις οθόνες μας», δήλωσε στο AFP ο Καρλ Γιόχαν Μπόντελ, διευθυντής κυκλοφορίας στις δημόσιες συγκοινωνίες (KLT).

Τα σουηδικά ΜΜΕ απέδωσαν το περιστατικό σε επίθεση χάκερ, όμως οι υπεύθυνοι της KLT δεν επιβεβαίωσαν το σενάριο αυτό, με τον Μπόντελ, ωστόσο, να λέει: «Είναι η πρώτη φορά που μου συμβαίνει κάτι τέτοιο».

Πηγή: cnn.gr

Λογια Σταρατα

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More