Ρυζόγαλο: Κλασικό και αγαπημένο γλύκισμα που τρώγεται όλες τις ώρες της ημέρας

20

Το αγαπημένο μας ρυζογαλάκι σε πολύ απλή συνταγή !!!

Υλικά
1 κιλό γάλα
200 γραμ ρύζι
1 φλιτζάνι ζάχαρη
λίγο αλάτι
κανέλα

Εκτέλεση

Βράζουμε το ρύζι με νερό και λίγο αλατάκι μέχρι να μαλακώσει.

Οταν είναι έτοιμο προσθέτουμε το γάλα και την ζάχαρη αρχίζουμε να το ανακατεύουμε μέχρι να δέσει χωρίς να πήξει πολύ.

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε προαιρετικά φλούδες από λεμόνι ή κρέμα Γιώτης 1 με 2 κουταλιές της σούπας αφού πρώτα το διαλύσουμε μέσα σε λίγο γάλα για περισσότερη γεύση!!

Στο σερβίρισμα βάζουμε κανέλα .Καλή όρεξη !!!

loading...

Διαφήμιση

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time
Comments
x Close

Follow Us