Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ρούλα Κορομηλά: Αδιανόητη αποκάλυψη για το γάμο της με τον Μιχαλόπουλο – «Φαινόταν από τότε ότι…»

135

Μια αδιανόητη αποκάλυψη έγινε για την Ρούλα Κορομηλά και το γάμο της με τον αγαπημένο ηθοποιό, Πάνο Μιχαλόπουλο.

Το πρόσωπο που αναφέρθηκε στο συγκεκριμένο θέμα, όπως είπε είχε πάει στην τελετή.

Στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», παραχώρησε συνέντευξη η Βάσια Τριφύλλη και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων σε ένα θέμα που έχει πολυσυζητηθεί το τελευταίο διάστημα. Αυτό, της αποχώρησης της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση. Αλλά και στην Ρούλα Κορομηλά.

«Η Ελένη Μενεγάκη είναι από τα πιο έξυπνα πλάσματα που έχω γνωρίσει στη ζωή μου και οφείλω να ομολογήσω χωρίς καμία σεμνότητα, ότι έχω γνωρίσει πολλά. Της βγάζω το καπέλο και για την καριέρα που κατάφερε να κάνει από το τίποτα και για το γεγονός ότι αποφάσισε να φύγει πάνω στο πικ. Η Ελένη Μενεγάκη έκανε μεγαλύτερη καριέρα από την Ρούλα Κορομηλά.

Ρούλα Κορομηλά γάμος αποκάλυψη

Μου αρέσει περισσότερο σαν προσωπικότητα σε σύγκριση με την Ρούλα. Δεν μου φαινόταν τόσο σημαντικό να κάνεις ένα show και να προσπαθήσεις να τραγουδήσεις, μου είχαν συμβεί αυτά, ήταν γνωστά. Δεν υπήρχε ποτέ σχέση μεταξύ μας. Είχα πάει μαζί με τον Στάθη Ψάλτη στον γάμο της Ρούλας Κορομηλά με τον Πάνο Μιχαλόπουλο. Φαινόταν από τον γάμο ότι θα τον παρακάμψει. Η Ρούλα Κορομηλά δεν είναι αναντικατάστατη, αλλά έκανε ωραίο θόρυβο», ανέφερε η Βάσια Τριφύλλη.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More