Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Ρίχνει πάνω στις πατάτες λιωμένα τυριά και τις βάζει στον φούρνο – Πανδαισία γεύσεων – Τι ποιο νόστιμο;

Οι πατάτες είναι εύκολες στο μαγείρεμα ενώ συνδυάζονται με πολλά υλικά. Αυτή η συνταγή με λιωμένα τυριά θα σας κάνει να γλείφετε τα δάχτυλά σας.

Η παρακάτω συνταγή με τις πατάτες φούρνου θα σας πάρει τα μυαλά και σίγουρα αν την δοκιμάσετε θα την εντάξετε στο μενού σας. Είναι λαχταριστή και πολύ εύκολο για να την φτιάξετε.

Υλικά που θα χρειαστείτε:

  • 1 πακέτο κατεψυγμένες πατάτες τριμμένες
  • 1 κονσέρβα κρέμα του κοτόσουπα
  • 1/2 κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους
  • 3 κουταλάκια του γλυκού λιωμένο σκόρδο
  • 2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 450 γρ. ξινή κρέμα.
  • 2 κουταλιές της σούπας βούτυρο, λιωμένο
  • 220 γρ. τυρί τσένταρ, τριμμένο.
  • Αλάτι και πιπέρι

Η συνταγή με τις πατάτες φούρνου θα σας πάρει τα μυαλά και σίγουρα αν την δοκιμάσετε θα την εντάξετε στο μενού σας. Είναι λαχταριστή και πολύ εύκολο για να την φτιάξετε.

Οδηγίες:

  • 1. Προθερμαίνετε το φούρνο σας στους 176 Κελσίου. Ρίξτε τις τριμμένες πατάτες σας, και μια γενναιόδωρη ποσότητα αλατιού και πιπεριού.
  • 2. Σε ένα μεγάλο μπολ, συνδυάστε τα υπόλοιπα υλικά εκτός από το τυρί τζέντας. Ρίχνουμε το μείγμα πάνω από τις τεμαχισμένες πατάτες και από πάνω το τυρί τσένταρ.
  • 3. Ψήστε για 50 λεπτά ή μέχρι να είναι αφρώδη και να έχει ροδίσει το μείγμα σας.

Μπορείτε να δοκιμάστε να προσθέσετε μερικά τραγανά κομμάτια μπέικον στο μείγμα. Σερβίρετε με καυτή σάλτσα ή ο,τι άλλο θέλετε.

loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.