«Η πρώτη φορά που έκανα σ@ξ με πολλούς παρτενέρ»! Μην με κράξετε …

0 3.388

H πρώτη φορά που έκανα τρίο ήταν πριν αρκετά χρόνια. Είχαμε πάει σε ένα πάρτι και ήμασταν πέντε κοπελίτσες και τέσσερα αγόρια!!!

Μετά το πάρτι είπαμε να συνεχίσουμε σε παραλία γuμvιστών. Βρήκαμε ένα μέρος που ήταν κατάλληλο για όλους μας και μόνο για μας και είχαμε πάρει και πολλά ποτά μαζί μας.

Το πώς έγινε δεν μπορώ να το καταλάβω και να το εξηγήσω, ήταν λόγο αλκοόλ, λόγο φύσης, ίσως που ήμασταν όλοι γuμvοί… δεν ξέρω τι να πω. Εκεί μας έπιασε η τρέλα και βασικά δυο από τα άτομα που είχανε σχέση ξεκίνησαν μπροστά μας και όπως μπορεί να καταλάβει κανείς όλοι είχαμε την ανάγκη να εξακολουθήσουμε (πιστεύω και εσείς αν ήσασταν σε αυτήν την θέση).

Εκείνη τη στιγμή κατάλαβα τι είναι να κάνεις τρίο με δυο άντρες. Πραγματικά είναι τόσο ωραία η αίσθηση να προσπαθείς να ικανοποιήσεις δύο άντρες ταυτόχρονα! Το προτείνω σε όλες τις κοπέλες να το δοκιμάσουν, δεν είχα ξανακάνει μέχρι τότε τρίο και μου φαινόταν αΐδια, μέχρι να καταλάβω πόσο ωραία είναι και τι έχανα.

Απλός μετά από αυτό άρχισα να έχω σοβαρές σχέσεις στις οποίες δεν μπορούσα να πω κάτι τέτοιο γιατί είχα τον φόβο να μην φρικάρουν η αισθανθούν άσχημα. Φυσικά αν ο σύντροφος σου σε καλύπτει από όλα, λες δεν έχω τόσο πολύ την ανάγκη να χαλάσω την σχέση μου μόνο και μόνο για μια…..

Αναστασία

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

Your email address will not be published.