Η καθημερινή σου ενημέρωση!

Προσομοιωτής θανάτου, αποτέφρωσης και αναγέννησης στην Κίνα, Εμπειρία ζωής και θανάτου έναντι 68 δολαρίων- Δείτε βίντεο

0 254

Σε όλους όσοι αναρωτιούνται πώς είναι να αποτεφρώνεσαι και μετά να ξαναγεννιέσαι απευθύνεται μια νέα επιχείρηση στη Σανγκάη που άνοιξε σήμερα και προσφέρει αυτή ακριβώς την εμπειρία.

Οι συμμετέχοντες συζητούν ένα σενάριο ζωής ή θανάτου και τους ζητείται είτε να θυσιαστούν είτε να θυσιάσουν κάποιον άλλο και να εξηγήσουν γιατί. Εκείνος με τη χειρότερη εξήγηση «πεθαίνει». Περνά από κρεματόριο, αποτεφρώνεται και ξαναγεννιέται μέσα από μια μήτρα από λάτεξ…

Η Lu Siwei πήρε μέρος στη «γενική πρόβα» που έγινε για τον Τύπο και οι υπόλοιποι 11 στην ομάδα της την ψήφισαν για να μπει στο κρεματόριο.

«Σου δίνει την ευκαιρία να ηρεμήσεις, να αφεθείς σε κάποιες βαθύτερες σκέψεις και να σκεφτείς κάποια από τα προβλήματα της ζωής. Πιστεύω πως αυτό το συναίσθημα είναι διαφορετικό», περιέγραψε στο Reuters. «Όταν περνάς εκείνη την πόρτα, αλλάζουν πράγματα στη νοοτροπία σου. Πιστεύω πως είναι καταπληκτικό, σίγουρα αξίζει».

Οι εμπνευστές του «προσομοιωτή θανάτου» λένε πως θέλουν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να ξεχάσουν τα προβλήματά τους και να δουν τη ζωή με άλλο μάτι.

Το εισιτήριο κοστίζει περίπου 68 δολάρια.

loading...
Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time

Leave A Reply

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More