Πρώην φανταρίνα… πιο σέξι από ποτέ(Εικόνες)

39

H καλλονή Maria Domark είναι από το Ισραήλ, όπου εκεί η θητεία στο στρατό είναι υποχρεωτική και για τις γυναίκες, μαθαίνοντας να χειρίζονται τα όπλα… καλύτερα και από τους άντρες συναδέλφους τους. Τώρα, τελείωσε τη θητεία της και κολάζει το Instagram.

Το λεπτοκαμωμένο μοντέλο, με το αγγελικό πρόσωπο είναι αυτή τη στιγμή από τις πιο περιζήτητες στα social media. Μέσα σε τρία χρόνια από το πρώτο ποστάρισμά της στο Instagram μετράει αυτή τη στιγμή περισσότερους από ένα εκατομμύριο ακόλουθους.

Θεωρείται ένα από τα πιο περιζήτητα νεαρά μοντέλα. Μάλιστα, δεν είναι λίγοι εκείνοι που τη συγκρίνουν με τη συμπατριώτισσά της, Μπαρ Ραφαέλι, χρίζοντας την ακόμη και «διάδοχο» της.

Η λεπτοκαμωμένη Maria, με τη μικροσκοπική μέση και το αγγελικό της πρόσωπο για δύο χρόνια υπηρέτησε στον στρατό του Ισραήλ και την περίοδο εκείνη όλοι είχαν να λένε για την εντυπωσιακή ξανθιά φανταρίνα.

Ετοιμοπόλεμη και έτοιμη για όλα η Maria Domark, αποφάσισε να πετάξει την στολή και εμείς το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να της δώσουμε συγχαρητήρια.

 

Απολαύστε την…

 

 

 


loading...

Διαφήμιση

Τα νέα μας στο email σου!
Τα νέα μας στο email σου!
Κάνε εγγραφή και λάβε τα νέα μας στο email σου πρώτος/η!!!
You can unsubscribe at any time
Comments
x Close

Follow Us